Vijesti

Više članaka »

Dodatne usluge

Uskrsne pogodnosti

Uskrsne pogodnosti
Objavljeno: 31.03.2015 u 17:03

Poslovna podrška za naše drage InstantOffice-ovce!

Kako bismo u potpunosti izašli u susret našim zakupnicima i svim budućim klijentima, osmislili smo nove, povoljnije pakete kojima Vam možemo ponuditi potpunu podršku u obavljanju administrativnih poslova.

Sve naše dosadašnje usluge smo objedinili u posebne pakete, koje smo pritom dodatno obogatili i kreirali po puno povoljnijim cijenama. Kliknite na tablice za uvećani prikaz:

 Uvećani prikaz paketa

(Jedinična cijena svakog daljnjeg kopiranja i printanja, nakon što je iskorišten gore navedeni paket, iznosi 0,20 HRK za crno-bijelo printanje i kopiranje i 0,75 HRK za printanje i kopiranje u boji. Svaki započeti sat korištenja usluge uredske administracije izvan paketa iznosi 80,00 HRK. Sve navedene cijene su bez PDV-a.)

POJEDINAČNE DODATNE USLUGE

Klijenti koji ne žele koristiti navedene pakete, ali su unatoč tome zainteresirani za pojedine usluge, na raspolaganju i dalje imaju izdvojene stavke koje im mogu biti podrška u svakodnevnom poslovanju, prema sljedećim uvjetima:

 

  • KOPIRANJE, PRINTANJE I SKENIRANJE

 

  • USLUGA TAJNICE


 

  •  USLUGA OBAVLJANJA POSLOVA UREDSKE ADMINISTRACIJE

 

USKRSNI POPUST

USKRSNI POPUST – svi klijenti koji do 15.04.2015. odaberu zasebno korištenje usluge Telefonska tajnica i preuzimanje poziva u ime Vaše firme  mogu to učiniti po posebnoj cijeni od 200,00 HRK + PDV mjesečno, a uz to sljedeća 3 mjeseca imaju pravo na dodatni POPUST od 10% na cijene najma svih dvorana za sastanke.

« Povratak