Vijesti

Više članaka »

Dodatne usluge

Proslavite Božić u InstantOffice-u

Proslavite Božić u InstantOffice-u

Proslavite Božić s nama

Blagdansko vrijeme je idealna prilika da s Vašim kolegama, prijateljima i partnerima proslavite zajednički poslovni uspjeh i nazdravite Vašoj budućoj suradnji.

Za organizaciju savršene blagdanske proslave na raspolaganju Vam je naša dvorana za sastanke Palma, kao i sve ostale pogodnosti InstantOffice-a.

Veliki izbor slasnih delicija

Da bi Vaši gosti bili zadovoljni, osigurali smo za Vas veliki izbor slasnih blagdanskih delicija. Naš catering tim će se pobrinuti da Vaši gosti budu usluženi, a na Vama je samo da se odlučite između raznolike ponude ukusnih jela i uživate u ugodnoj večeri.

Mislite i na one najmlađe

Kako biste im zahvalili na dosadašnjem trudu, možete organizirati pravu malu božićnu priredbu za djecu Vaših djelatnika i partnera. Djed Božićnjak će podjeliti darove mališanima dok se odrasli opuštaju u zasluženom odmoru.

Kontaktirajte nas

Rezervirajte Vaš termin u InstantOffice-u na vrijeme. Nazovite nas ili kontaktirajte putem maila i naš ljubazni tim će Vam rado pružiti sve informacije za organizaciju vesele božićne zabave za sve Vaše uzvanike, male i velike.

tel. +385 (0)1 5625 700
fax. +385 (0)1 5625 701
email. info@instantoffice.hr

« Povratak