Vijesti

Više članaka »

Dodatne usluge

Loyalty program InstantOffice-a

Loyalty program InstantOffice-a

Kako bismo zahvalili na ukazanom povjerenju i nagradili vjernost naših zakupnika, InstantOffice je pokrenu Loyalty program kojim smo, u dogovoru s našim partnerima i klijentima, osigurali određene pogodnosti korisnicima InstantOffice-a.

U nadi da ćemo uskoro povećati broj partnera i suradnika, ponosni smo što možemo reći da smo našim klijentima osigurali popuste i posebne pakete u Tower Fitnessu, popust za oglašavanje u Zagrebtoweru,  popust u fizerskom salonu Patiz, 30 % popusta na cijene najma dvorana za sastanke te  ustrajemo i dalje u dogovaranju povoljnijih uvjeta za naše korisnike.

Imate li prijedlog što bi željeli koristiti povoljnije ili pak želite i svoj proizvod/uslugu dodati na listu poželjnih samo nam dojavite, rado se upuštamo u ''oštre'' pregovore za što veće popuste našim InstantOffice-ovcima.


Popuste možete ostvariti u :

InstantOffice

S obzirom na to da ste naši klijenti, već ste upoznati s povoljnostima koje Vam nudimo kada su dvorane za sastanke upitanju. Stoga nam dopustite samo da Vas kratko podsjetimo na naš popust od 30% na cijene najma dvorana sastanke za sve naše zakupnike.

Pritom želimo najaviti AKCIJU koja će trajati od 15.4.2014. do 30.09.2014. Naime, uz popust od 30% možete ostvariti dodatan popust na cijene najma dvorana za sastanke:

  • dodatnih 5%  popusta na 1. korištenje tijekom jednog mjeseca
  • dodatnih 10% popusta na 2. korištenje tijekom jednog mjeseca
  • dodatnih 15% popusta na 3. i daljnja korištenja tijekom jednog mjeseca

Tower Fitnes

Tower Fitness je svim InstantOffice-ovcima osigurao posebne cijene članarina te zajedno s kozmetičkim salonom Bling Bling pripredio specijalne pakete za opuštanje i uljepšavanje. Cijene i uvjete pogledajte ovdje.

 Zagrebtower – najam oglasnog prostora u liftu

Sigurno ima trenutaka kada poželite baš sve posjetitelje i djelatnike Zagrebtowera upoznati s aktivnostima i ponudama Vaše tvrtke. Zato smo osmislili oglašavanje u liftovima Zagrebtower-a. Iskoristite mogućnost postavljanja promotivnih poruka  na zrcalima liftova  i budite maštoviti u tomu. Liftovi su garantirano najprometnije lokacije u zgradi koje nitko ne može zaobići ;). Dakako, za korisnike InstantOffice-a osiguran je poseban popust od 30%.  Više informacija pogledajte ovdje

Frizerski studio Patiz

Frizerski studio Patiz svojim klijentima nudi bogat asortiman usluga, dodatni dašak stila i lijepu i njegovanu kosu. 

Patiz ima novu akcijsku ponudu:

4 x frizura kratka kosa - 210,00 kn

4 x frizura poluduga kosa - 270,00 kn

4 x frizura duga kosa - 300,00 kn

Pogledajte njihove usluge na njihovoj facebook stranici ili ih kontaktirajte putem maila na patiz@patiz.hr

 

 

 

 

« Povratak