Vijesti

Više članaka »

Dodatne usluge

Predstavite se u najboljem svjetlu!

Predstavite se u najboljem svjetlu!
Objavljeno: 22.02.2018 u 15:58

Govornička akademija Demosten će od ožujka 2018. godine u InstantOfficeu početi s edukacijama s kojima možete unaprijediti i usavršiti svoje govorničke sposobnosti.

"Govorničku akademiju Demosten upisuju svi oni koji su svjesni da se ne rađamo kao najbolji govornici, ali to možemo postati. Dobra ideja, kampanja ili poruka ništa ne vrijede ako ih se ne zna dobro izraziti. Ovdje se radi upravo na osvještavanju vlastite retorike, izražavanju stila i pristupa publici, a usput se riješi trema."- kažu nam iz govorničke akademije.

Prvi dojam i pravi dojam u poslovnom svijetu otvaraju mnoga vrata i zaključuju mnoge poslove. Važno je pronaći ljude koji će detektirati moguće smetnje i drugima pokazati kako biti slušan i upamćen.

Treninzi koji se odnose na govor, posturu tijela, samu prezentaciju i izgled u kratkom vremenskom razdoblju mogu manje primjetne ljude istaknuti u masi govornika, a u to se uvjerila prva generacija polaznika Govorničke akademije Demosten. Oni su u procesu od upisa do svog ispitnog govora kroz ponuđene module učinkovito detektirali potencijalne probleme u prezentaciji sebe i svojih misli te su zahvaljujući  savjetima stručnjaka  uspješno prezentirali svoje teme i  pokazali stečeno znanje.

Nova generacija polaznika dobrodošla je steći znanje i  vještine upisom do 1. ožujka 2018. gdje će im vrsni predavači kroz ponuđene module svojom stručnošću, znanjem i kvalitetnom prezentacijom omogućiti da budu bolji, primijećeni i efikasniji u iznošenju svojih misli.

Na njihovoj web stranici pogledajte uvjete upisa u novu generaciju, a sve nove polaznike s veseljem očekujemo u InstantOfficeu!

« Povratak