Vijesti

Više članaka »

Dodatne usluge

Prva konferencija o tržištu nekretnina nakon ulaska Hrvatske u EU

Prva konferencija o tržištu nekretnina nakon ulaska Hrvatske u EU Objavljeno: 19.06.2013 u 22:54

Predstavljanje nove usluge - kratkoročnog najma ureda, radnog stola ili dvorane za sastanak unutar poslovnog centra (tornja) Zagrebtower obilježava organiziranjem prve konferencije na temu tržišta nekretnina i poslovanja nakon ulaska u EU. O tržištu poslovnih prostora govorit će predstavnici dvije najveće tvrtke za posredovanje u prometu nekretninama: Spiller Farmer i Jones Lang LaSalle. Po ulasku Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije, dio velikih tvrtki smanjit će broj zaposlenika te potražiti manje urede, dok će neki veliki "igrači" u Hrvatskoj lakše otvoriti predstavništvo.

Izmjenama zakona te raznim potporama i programima kreditiranja Vlada RH potiče (samo)zapošljavanje i proširivanje poslovanja. Prestižna poslovna adresa jedan je od znakova ozbiljnog i promišljenog poslovnog plana za novu tvrtku, a usluga VirtualOffice sada omogućava registriranje tvrtke, udruge ili obrta na prestižnog zagrebačkoj poslovnoj adresi.

U utorak, 9. srpnja održat će se svečano otvaranje projekta InstantOffice; uz konferenciju "„Utjecaj EU na tržište nekretnina“.

10.00 – 10.05   

Pozdravna riječ - Darijo Stuparić, Asset Manager CA IMMO i voditelj projekta InstantOffice

10.05 – 10-25   

Tržište nekretninama u CEE regiji i prognoze - Omar Choudhury MRICS, Associate Director, Jones Lang LaSalle

10.25 – 10.45   

Tržište stanogradnje u RH i utjecaj EU na kretanje cijena i mijenjanje trendova: Kretanje cijena zemljišta te budući trendovi na tržištu – građevinska, industrijska i poljoprivredna zemljišta – Patrick Franolić, Spiller Farmer

10.45 – 11.05   

Irma Mataija, InstantOffice

11.05 – 11.30   

Otvorenje i obilazak InstantOffice

« Povratak