Vijesti

Više članaka »

Dodatne usluge

Sve za Vaš poslovni domjenak

Sve za Vaš poslovni domjenak
Objavljeno: 18.11.2016 u 12:39

Najviše volimo kad božićni ugođaj krene tek od prosinca, zar ne?
No oni kojima je zadatak organizacija božićnih domjenaka i poslovnih okupljanja, znaju da cijela priča započinje mnogo ranije!
Proslavite kraj još jedne uspješne poslovne godine i priredite proslavu za sve svoje djelatnike i poslovne partnere. Zahvalite im za svu podršku i pomoć koju su Vam pružili te nazdravite budućoj suradnji.

Kontaktirajte nas i na vrijeme rezervirajte svoj termin u dvorani Palma - blagdanski period je već iza ugla!

 Organizirajte druženje na 8. katu Zagrebtowera

Iako je namijenjena za sve vrste poslovnih sastanaka, naša dvorana Palma svakog prosinca postaje idealno mjesto za organizaciju božićnih proslava. Okupite svoje goste na idealnom mjestu, a uz uslugu i pogodnosti InstantOffice-a imat ćete svu potporu koja Vam je potrebna.

Bogat izbor slasnih zalogajaZa božićni domjenak odaberite elegantni buffet ili slasne, male zalogaje. Za koje god delicije se odlučite, Vaši gosti će biti zadovoljni. Stoga nam se obratite s povjerenjem, a mi ćemo Vam rado pomoći u organizaciji cateringa.

Božićna priča za najmlađeUnesite malo čarolije u svoju zabavu i organizirajte posebnu božićnu priču za djecu svih djelatnika i partnera. Djed Božićnjak će podjeliti darove najmlađima, dok se odrasli opuštaju u zasluženom odmoru.

 Rezervirajte svoj termin i ostvarite dodatne uštede

 

« Povratak