Vijesti

Više članaka »

Dodatne usluge

Zagrebtower priredio party za svoje zakupce

Zagrebtower priredio party za svoje zakupce
Objavljeno: 13.11.2013 u 10:17

Već šestu godinu zaredom Zagrebtower je organizirao zabavu za svoje zakupce, partnere i prijatelje. Kroz opuštena druženja tako pružaju priliku sustanarima za bolje upoznavanje i omogućavaju im da šire svoje poslovanje unutar zgrade u kojoj rade. „U Zagrebtoweru osobito brinemo o svojim zakupcima pružajući brojne dodatne usluge kako bi im rad bio što lakši, u to se ubraja i networking koji je danas osobito važan u svakom poslu. Mnoge tvrtke su najmom ureda u Zagrebtoweru dobile i nove klijente.“ kazao je Darijo Stuparić, menadžer u Europolis Zagrebtoweru.

Uz odličnu svirku Jakše Jordesa, atmosferu je začinio i stand up komičar Peđa Bajović, a neki od najsretnijih uzvanika otišli su s vrijednim nagradama poput mjesečnog članstva u Tower Fitnessu, večere u restoranu Mademoiselle ili čak romantičnim vikendom za dvoje u Zadru kojeg je poklonio Falkensteiner.

Ove godine dodatan razlog za slavlje bilo je otvorenje InstantOffice-a na osmom katu Zagrebtowera. Fleksibilnost najma i prednost gotovih ureda koji ne zahtijevaju nikakva dodatna ulaganja već su prepoznale brojne tvrtke pa su u Zagrebtower-u osobito ponosni na stvoreni koncept. Uz urede, InstantOffice nudi mogućnost i virtualnih ureda, najma radnih stolova te soba za sastanke.

« Povratak