Vijesti

Više članaka »

Dodatne usluge

Znate li gdje počinje Vaš posao iz snova?

Znate li gdje počinje Vaš posao iz snova?
Objavljeno: 04.05.2017 u 15:47

InstantOffice će od 11. do 13. svibnja 2017. godine biti domaćin održavanja razgovora za posao za otvorena radna mjesta u Njemačkoj, organizirano od strane firme BERA GmbH.

BERA GmbH je jedna od vodećih tvrtki u zapošljavanju na području regije Heilbronn-Franken (Baden-Württemberg) te se pridržavaju najviših standarada kvalitete u komunikaciji prema svojim poslovnim partnerima, posebno prema kandidatima i radnicima.

Portfolio njihovog poslovanja obuhvaća suradnju s većim, srednjim i manjim poslodavcima različitih djelatnosti, a svoje usluge kandidatima ne naplaćuju.

Pogledajte otvorena BERA radna mjesta za koja traže kandidate za dugoročan angažman.

Osobni razgovori za predmetna radna mjesta održat će se u Zagrebu,u sljedećim terminima:

11. svibnja 2017. između 17:00 – 20:00 sati (dvorana Lavanda, 8. kat)

12. svibnja 2017. između 10:00 – 18:00 sati (dvorana TRIS Lotos, 5. kat )

13. svibnja 2017. između 10:00 – 15:00 sati (dvorana TRIS Lotos, 5. kat )

Mjesto održavanja osobnih intervjua:

InstantOffice d.o.o. – BERA GmbH

Zagrebtower

Radnička cesta 80/5, dvorana TRIS

HR - 10 000 Zagreb

Dostavom svog životopisa na njemačkom jeziku, automatski se kvalificirate za osobni razgovor. U žvotopisu navedite koje Vam vrijeme i koji dan najviše odgovaraju, kako bismo rezervirali Vaših “5” minuta.

Pri osobnom razgovoru dobit ćete sve relevantne informacije o mogućem zaposlenju i životu u Njemačkoj te kratak opis radnog mjesta za koje se natječete. Stoga predlažemo da si pripremite i pitanja na koja želite dobiti odgovore.

Vaš životopis uz potvrdu željenog termina nam možete dostaviti na njemačkom jeziku do zaključno 07. svibnja 2017. putem e-maila: recruiting@bera.eu

"Prijaviti se mogu osobe koje posjeduju važeću dozvolu boravišta i radnu dozvolu u SR Njemačkoj, ili posjeduju važeće osobne dokumente jedne od članica Europske Unije."

BERA poziva sve zainteresirane da se dodatno informiraju o njima i njihovim uslugama putem web stranice www.bera.eu. Osobno se uvjerite u jedno drugačije i pozitivno iskustvo u traženju posla.

« Povratak