NajamDvorana

Neovisno o tome trebate li održati sastanak, prezentaciju ili veliko predavanje, u sklopu InstantOfficea imate sve na jednom mjestu: ugodan i prostran ambijent, vrhunsku uslugu i organizaciju te  povoljnu cijenu najma.

Radnim danima i vikendom 8:00 - 21:00!

Naše dvorane za sastanke mogu zadovoljiti potrebe organizacije najrazličitijih poslovnih sastanaka, seminara, domjenaka i konferencija.

Osim dvorana, na raspolaganju su Vam vrhunska usluga i organizacija. Djelatnice recepcije će poželjeti dobrodošlicu Vašim gostima, smjestiti ih u željenu dvoranu te poslužiti pićem.

Između sastanaka se možete opustiti u prekrasnom loungeu, poslužiti se kavom i drugim napitcima te neograničeno surfati putem bežične mreže.

Na 5. katu Zagrebtowera na raspolaganju su Vam tri dvorane opremljene modernom tehnologijom ovisno o veličini i  namjeni dvorane.

  •  Dvorana Orhideja - luksuzno opremljena manja dvorana za do 8 osoba u konferencijskom postavu
  • Dvorana Kaktus - namijenjena za radionice, prezentacije  i sastanke do 70 osoba (kino postav). Može se podijeliti u dvije cjeline.
  • Dvorana Lotos - manja dvorana za konferencijski postav do 10 osoba ili kuno postav za 16 osoba

Želite li organizirati sastanke, prezentacije i domjenke za više od 70 osoba, slobodno nam se obratite s povjerenjem. Zajedno s našim poslovnim partnerima, pomoći ćemo Vam u organizaciji eventa i osigurati savršenu lokaciju.

Dvorane je moguće unajmiti na jedan sat, više sati ili na cijeli dan.

Mogućnost najma radnim danima te vikendom od 08:00 do 21:00 sati.

Cijene najma vikendom i izvan redovnog radnog vremena se uvećavaju za 10%. Dvoranu Palma je moguće unajmiti na najmanje četiri sata.

Svi članovi Loyalty programa u startu ostvaruju dodatne popuste, osim u terminima vikendom i izvan radnog vremena. Pogledajte detalje našeg loyalty programa za dvorane za sastanke i provjerite kako možete ostvariti dodatne uštede.