HybridOffice

HybridOffice

Fleksibilno uredsko rješenje prilagođeno potrebama novog vremena

Budućnost donosi potrebu za novim načinom rada. Stoga smo u InstantOfficeu kreirali uslugu fleksibilnog ureda - HybridOffice - koja pruža najbolje od rada od doma i rada iz ureda. Sve to uz neizostavnu optimizaciju troškova za svakog poslodavca. Ponudite svome timu mogućnost da rade uz udobnosti vlastitog doma i istovremeno imaju na raspolaganju profesionalno uredsko okruženje za interakciju s kolegama i održavanje poslovnih sastanaka.

Na našem članku Uredi nove generacije - hibridni ured saznajte više o našim iskustvima i komunikaciji sa zakupcima vezano za budućnost uredskog poslovanja.

Fleksibilno uredsko rješenje rada iz ureda i od doma

Što omogućuje korištenje HybridOfficea:

  • fleksibilno poslovanje: naizmjenični rad iz ureda i iz doma
  • sve prednosti klasičnog zakupa: zakup ureda, internet, konzumaciju kuhinje, printanje, dvorane za sastanke
  • poslovnu adresu i zaprimanje pošte
  • optimizaciju troškova - uslugu zakupa plaćate duplo manje 

Kako je zamišljeno korištenje hibridnog ureda?

Kako funkcionira hibridni ured u InstantOfficeu

  • ured bi se koristio svaki drugi dan, u kombinaciji s radom od doma
  • jedan ured bi se dijelio s dvije firme - stalni korisnici koji se ne bi međusobno susretali
  • djelatnici bi imali svaki dan mogućnost korištenja zajedničkih prostorija InstantOfficea, poput loungeva, telefonskih govornica ili dvorana za sastanke, neovisno je li 'njihov' dan za korištenje ureda.
  • InstantOffice postavlja monitore i docking station na radno mjesto kako bi se svaki djelatnik mogao jednostavno spojiti svojim laptopom za ugodniji rad iz ureda.
  • u prostoru se nalaze još posebni elementi za skladištenje (ladičari, ormari,..) koji se mogu zaključati i dodjeljuju točno određenoj firmi na korištenje.

Želite li optimizirati poslovanje na način da zadovoljite potrebe svih djelatnika, i onih koji žele raditi od doma i onih kojima nedostaje ured, odaberite HybridOffice poslovno rješenje. Pritom ćete i dalje graditi ozbiljan poslovni imidž s lokacijom u srcu zagrebačke poslovne zone, u Zagrebtoweru, te ćete biti okruženi brojnim potencijalnim partnerima u InstantOfficeu. 

ZATRAŽITE PONUDU

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »