Projekt InstantOffice

InstantOffice projekt – ured koji uzvraća osmijeh i prilagođava se Vašim mogućnostima i potrebama!
Projekt Instant<span>Office</span>

Želite ured koji će Vašim poslovnim partnerima potvrditi Vašu ozbiljnost i predanost rezultatima? Želite sobu za sastanke koja će biti prave veličine? Želite prestižnu poslovnu adresu, bez stalnog zakupa ureda? A želite i zakup ureda kad Vam to zatreba na prestižnoj poslovnoj adresi? Sve su želje ostvarive na istome mjestu – Zagrebtower, Radnička cesta 80.

Projekt InstantOffice nudi na 5. katu Zagrebtowera 34 vrhunski opremljenih ureda koji se brojem radnih mjesta prilogođavaju Vašim potrebama i mogućnostima. Četiri dvorane za sastanke: od onih za male grupe preko prostora za timski brainstorming do dvorane za edukaciju ili manju konferenciju.

Dobro opremljena kuhinja i prostor za odmor, kao i klimatizirani prostor za pušenje, na raspolaganju su Vam tijekom cijelog dana i vikendom.

Naši djelatnici brinu se o svim logističkim aspektima poslovanja kako biste se Vi mogli usmjeriti na svoj proizvod ili uslugu.

InstantOffice projekt – ured koji uzvraća osmijeh i prilagođava se Vašim mogućnostima i potrebama!

Profesionalno vođen ured je opuštajuće iskustvo!

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »