Gdje registrirati firmu?

Gdje registrirati firmu?

Registrirajte firmu na adresi Radnička cesta 80 u Zagrebu. Ne morate imati fizički ured, jer u InstantOfficeu nudi usluge poput virtualnog ureda i coworkinga uz koje možete biti jednako učinkoviti na poslovnom planu, no bez troškova uredskog prostora.

Moram li imati ured da bih osnovao firmu?

Uz pravne i računovodstvene savjete naših partera koji će Vas voditi kroz proces osnivanja j.d.o.o. ili d.o.o., na adresi Radnička cesta 80 možete riješiti sve na jednom mjestu.

Ako Vas brine morate li za početak poslovanja imati uredski prostor, i to smo riješili za Vas. Ovisno o svojim procjenama i budžetu, u InstantOfficeu imate nekoliko opcija na raspolaganju. Svaka od navedenih opcija uključuje najvažniju stavku: korištenje adrese sjedišta Vaše firme te prijem i arhiviranje pošte o kojoj Vas svakodnevno informiramo.

Usluge koje su Vam dostupne za poslovanje i registraciju firme:

  1. VIRTUALNI URED - najpovoljnija opcija s uslugom poslovne adrese i prijem pošte
  2. RADNI STOL - zakup radnog mjesta u većem uredu, za produktivan razvoj posla, bez većih troškova
  3. UREDSKI PROSTOR - namješten za potreban broj radnih mjesta, dostupan na dugoročan ili kratkoročan najam

Registrirajte svoju firmu na adresi Radnička cesta 80, u InstantOfficeu koji se nalazi na 5. katu Zagrebtowera(Registrirajte svoju firmu na adresi Radnička cesta 80, u InstantOfficeu koji se nalazi na 5. katu Zagrebtowera)

Svaka od navedenih usluga dostupna je iz mjeseca u mjesec, bez dugoročne ugovorne obveze. Ova opcija je idealna u trenucima kada tek počinjete s razvojem firme i zadržavate fleksibilnost kroz mogućnost da u svakom trenutku promijenite način poslovanja.

Kako osnovati firmu?

KLJUČ U RUKE - za osnivanje firme

Cijena osnivanja firme s InstantOffice timom

Koje su razlike između j.d.o.o. i d.o.o.?

Kako mogu ubrzati postupak osnivanja firme?

Moram li imati ured da bih osnovao firmu?

Primjer postupka osnivanja firme u InstantOfficeu

Računovodstvne usluge

IT podrška

Porezno savjetovanje

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »