U 5 koraka do udobnog ureda

U 5 koraka do udobnog ureda

Na radnom mjestu provodimo skoro trećinu života. Zato prilagodite svoje radno mjesto sebi, kako biste se udobnosti ureda radovali jednako kao i udobnosti vlastitog doma.

Na radnom mjestu provodimo skoro trećinu života. Zato prilagodite svoje radno mjesto sebi, kako biste se udobnosti ureda radovali jednako kao i udobnosti vlastitog doma.

Kako možete svoj ured pretvoriti u opuštajuće mjesto za rad i boravak?

1. Očisite prostor i uklonite nepotrebne stvari.
Neka vidljive budu samo one stvari koje neprestano koristite. Prije odlaska s posla očistite svoj ured kako bi Vas ujutro dočekao ugodan prostor.

2. Razmišljajte o estetici.
Postignite sklad s namještajem koji se nadopunjuje po boji ili obliku. Dodajte dio svoje osobnosti kako bi u radnom mjestu imali osjećaj doma, a ne institucije.

3. Unesite malo prirode u prostor.
Živo bilje, svježe orhideje, kamenčići ili akvarij mogu osvježiti Vaš ured i prizvati duh prirode.

4. Osvijetilite prostor.
Prirodno svjetlo utječe na Vaše raspoloženje, ponašanje, produktivnost i ravnotežu hormona. Ako nemate prirodno svijetlo, istaknite svoj karakter zanimljivom svjetiljkom.

5. Nahranite dušu i tijelo.
Pobrinite se da uvijek imate zdrave namirnice za jelo, orašaste plodove za grickanje, svoju posebnu šalicu za kavu ili čaj. Ako ste sami u uredu, ili ako kolegama neće smetati, upalite glazbu koja će Vam povećati produktivnost i pomoći da se usredotočite.

To su samo neki od prijedloga kako možete kreirati ugodnu radnu okolinu.
A želite li vidjeti kako smo mi to napravili, posjetite nas u InstantOfficeu!
S veseljem Vas očekujemo!

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »