EU fondovi za poduzetnike - kako prepoznati prilike i prijaviti uspješne projekte

EU fondovi za poduzetnike - kako prepoznati prilike i prijaviti uspješne projekte

Prijavite se na isključivo praktičnu edukaciju "EU fondovi za poduzetnike - kako prepoznati prilike i prijaviti uspješne projekte" u InstantOfficeu u peta, 18.05.2018.

U InstantOfficeu će se u petak, 18. svibnja 2018. godine, u trajanju od 9 do 15 sati održati radinica za sve zainteresirane za prikupljanje sredstava za svoje poslovanje iz fondova EU-a.

Želite saznati koje mogućnosti postoje za financiranje poduzetničkih ulaganja iz EU Strukturnih fondova? Zanimaju Vas primjeri stvarnih projektnih prijedloga i iskustva iz prakse?

Prijavite se na jednodnevnu, isključivo praktičnu edukaciju "EU fondovi za poduzetnike - kako prepoznati prilike i prijaviti uspješne projekte".

Iskoristite promotivni popust od 30% te saznajte više detalja o samoj edukaciji na :https://poslovnaedukacija.hr/proizvod/eu-fondovi-za-poduzetnike-kako-prepoznati-prilike-i-pripremiti-uspjesne-projekte/

SADRŽAJ EDUKACIJE:

 •  Analiza otvorenih i najavljenih natječaja za poduzetnike- koja sve ulaganja možete financirati i kada će se otvoriti prilike
 •  Kako pronaći relevantne natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava
 •  Jesam li prihvatljiv prijavitelj na EU natječajima- najčešći kriteriji
 • Primjeri natječaja za poduzetnike- kako “čitati” natječaje i koji su koraci pripreme projekata
 • Primjeri uspješnih financiranih projekata- što mora imati kvalitetan projekt
 • Simulacija razvoja projektnog prijedloga
 • Je li moja ideja/planirana investicija sukladna zahtjevima natječaja
 • Kako razviti projektnu ideju (metodologija izrade) i što je sve potrebno za prijavu na natječaj
 • Rad na obrascima za prijavu projekata
 • Praktični savjeti za izradu uspješnih projekata- kako maksimizirati svoje šanse za prolaz na natječaju
 • Ključna znanja o provedbi EU projekta kako biste kvalitetno pripremili isti te izbjegli buduće rizike povrata sredstava

Cijena edukacije s popustom i uključenim PDV-om iznosi 1.176,00 Kn.

Kotizacija uključuje:

 • edukacijske materijale (priručnik), popratni CD, pauza za kavu/čaj, ručak
 • svaki polaznik nakon edukacije ima pravo na 2 konzultantska sata besplatno za procjenu mogućnosti financiranja planiranog projekta iz nadolazećih natječaja

Praktične savjete o prikupljanju financijskih sredstava iz EU fondova saznat ćete od Ivone Vargek- magistre ekonomije u području financija, koja od 2010. godine radi na razvoju i provedbi projekata financiranih iz bespovratnih sredstava EU fondova. Certificirani je EU projektni menadžer (ECQA, Austrija). Ima bogato iskustvo u pripremi projektnih prijedloga (minimalno 50- ak projekata) u različitim područjima (razvoj ljudskih resursa, poduzetništvo, infrastrukturni projekti, međunarodna suradnja obrazovnih institucija, civilno društvo, socijalna uključenost, zapošljavanje itd...) odnosno u sklopu različitih EU fondova. 

Također, vodila je više od 30 eduakcija u području EU fondova, pri čemu je na njenim edukacijama sudjelovalo minimalno 500 polaznika. Edukacije provodi za različite vrste korisnika EU fondova: poduzeća, udruge, razvojne agencije, općine, gradove i županije, banke, obrazovne ustanove. Osim toga, predavala je na visokoškolskoj ustanovi u sklopu kolegija "Projektni menadžment".

Iskoristite svaku priliku za rast i razvoj svog poslovanja, prijavite se na edukaciju i vidimo se u InstantOfficeu, na 5. katu Zagrebtowera, Radnička cesta 80.

 

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »