HoloERP – poslovna aplikacija za bezbrižno poslovanje

HoloERP – poslovna aplikacija za bezbrižno poslovanje

HoloBIT - Vaš partner u kreiranju sustava za cjelovito integrirano rješenje za upravljanje Vašim poslovanjem

Kada se dubrovačka firma HoloBit prije 5 godina odlučila na otvaranje podružnice u Zagrebu, bili smo sretni da su brigu o svom uredu povjerili upravo nama. Njihov ERP softver, HoloERP, cjelovito je integrirano rješenje za upravljanje poslovanjem cijele tvrtke, a namijenjeno je povezanom planiranju, upravljanju i provođenju svih poslovnih aktivnosti jednog  poduzeća.

Iako u Dubrovniku imaju vrhunski postavljen tim za kompletnu podršku svojim korisnicima, uredom u Zagrebu mogli su se još bolje približiti postojećim i novim klijentima u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Upravo tako je i InstantOffice postao jedan od brojnih zadovoljnih korisnika njihove aplikacije te smo dvostruko ponosni na partnerstvo i prijateljstvo koje je izraslo iz naše suradnje.

Prelazak na HoloERP sustav omogućio nam je efikasnije praćenje poslovnih procesa, ugovora o zakupu te kreiranje naprednih izvještaja namijenjenih za različite potrebe.

Anamarija Perica-Radović, dirketorica HoloBita(Anamarija Perica-Radović, direktorica Holobita)

Anamarija Perica-Radović, direktorica Holobita, navodi prednosti njihovog sustava:

„Glavna značajka HoloERPa je u individualnom pristupu svakom klijentu. Klijent se ne prilagođava softveru nego se aplikacija kreira i oblikuje prema njegovim potrebama.
Osim što im svakodnevno pružamo redovnu podršku u radu i korištenju HoloERPa, svoje korisnike dugoročno pratimo kroz cjelokupno oblikovanje i/ili promjenu njihovog načina poslovanja. U suradnji s njima, nudimo izvorni hrvatski proizvod te osiguravamo maksimalnu jednostavnost, visoku kvalitetu i konkurentnost naših aplikacija.“

S modulima za robno-materijalno i financijsko poslovanje, obračune plaća, skladišni sustav i proizvodnju te više od 400 drugih gotovih programskih modula, HoloERP je namijenjen svim djelatnostima, od trgovine, proizvodnje, uslužnih djelatnosti do knjigovodstvenih servisa.

Neovisno o tome jeste li možda u početnoj fazi poslovanja u kojoj excel tablica zadovoljava Vaše poslovne potrebe ili već koristite neku poslovnu aplikaciju uz koju uvijek morate još ručno raditi korekcije i provjere, želite li saznati na koji način uistinu možete unaprijediti svoje poslovanje, pozivamo Vas da se direktno javite HoloBit timu kako biste dobili više informacija.

Za više informacija:
Mobitel: +385 91 251 0093
Help desk:
T: 020 358 588
T: 020 437 082
holobit.homelinux.com

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »