Linguistified - jezične usluge

Upoznajte Margitu, mladu poduzetnicu koja je iz ureda InstantOfficea kreirala centar za učenje stranih jezika dostupan svima u Hrvatskoj.
Linguistified - jezične usluge

Moderna tehnologija je u današnje vrijeme zastupljena među svim uzrastima, a pomoću nje učenje stranog jezika nikad nije bilo lakše. Pogotovo kad Vam u tome pomaže mladi tim koji putem osobnih računala i pametnih telefona dolazi izravno u Vaš dom i radi s Vama.

Taj mladi tim čini firmu Linguistified, a predvodi ih direktorica Margita Soldo, magistrica engleskog jezika i primijenjene lingvistike, sudski tumač za engleski i talijanski jezik. Želja za podučavanjem jezika je kod Margite uvijek bila prisutna, a 2012. godine javlja se ideja o Linguistifiedu - centru za učenje jezika koji bi bio dostupan svima.

Nakon otvaranja vlastitog obrta i okupljanja velikog broja klijenata iz različitih djelatnosti, u studenom 2014. godine Margita odlučuje otvoriti Linguistified d.o.o.

Udobnost kućnog ureda je zamijenila je za jednako udoban ured u InstantOfficeu. Prošlo je gotovo godinu dana otkad surađujemo s Margitom i drago nam je što smo joj mogli pružiti podršku oko svakodnevnih uredskih obveza kako bi se neometano usredotočila na razvoj što bogatije ponude u vlastitoj firmi.

Na internet stranicama Linguistifieda možete pronaći niz raznovrsnih usluga poput hibridnog učenja, testiranja znanja ili prevođenja. Navedene usluge su namjenjene svima koji su zainteresirani posvetiti se vlastitom napretku i akademskom ili poslovnom uspjehu.

Želite li znati što je hibridno učenje, spoj samostalnog učenja uz povremenu potporu profesora, pozvani ste na mali test: prijavite se za demo online učenje i provjerite uvjete i tečajeve koji su Vam na raspolaganju.

Timu Linguistified nedavno se pridružila i Marija Matić, magistrica engleskog jezika i sociologije, koja svojim vještinama, radom i predanošću doprinosi viziji i misiji Linguistifieda.

Margita naglašava da je neizostavna članica tima Nives Maksimović Vasev, ilustratorica zaslužna za vizualnu stranu zanimljivih engleskih izraza. Kroz smiješne ilustracije pokušali su olakšati učenje jezika. Pogledajte izgled i značenje izraza poput “LOOSE CANNON”, “RAINING CATS AND DOGS”“WHEN PIGS FLY” i mnogih drugih.

Uz sve navedeno, Linguistified nastavlja s novim projektima. U suradnji s HUSAR&TOMČIĆ školom pjevanja u Centru Kaptol, Margita i Marija osmišljavaju program učenja engleskog jezika isključivo uz glazbeni medij, dok Margita već sada provodi program engleskog jezika za pjevače u sklopu redovnog mjuzikl programa istoimene škole pjevanja.

Uz ured u Zagrebu, ovog ljeta je otvorena i prva škola stranih jezika u Supetru na Braču. Domaći ljudi odsad mogu još spremnije ugostiti svoje posjetitelje, djeca preko godine pohađati tečajeve i otkrivati čari poznavanja stranih jezika i kultura, dok stranci imaju priliku naučiti hrvatski jezik.

Jedino što joj je zadavalo male glavobolje je samostalno otvaranje ureda. Bez InstantOfficea, Margita je morala sve birokratske norme i obveze preuzeti na sebe.

Draga Margita, odsad možeš i nas povesti na Brač, pogotovo u vrijeme godišnjih odmora! Mi se nećemo buniti, čak se unaprijed bilježimo sa štovanjem!

 

 

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »