Sretni stanovi sretni u InstantOfficeu

Pogledajte kako jedna riječka agencija za nekretnine, s novim uredom u Zagrebu, može pomoći u rješavanju i Vašeg stambenog pitanja.
Sretni stanovi sretni u InstantOfficeu

Sretni stanovi su agencija za posredovanje u prometu nekretnina koja je svoje poslovne aktivnosti započela 2011. godine u Rijeci. Njihova osnivačica i direktorica, gospođa Helga Zeneral, uspješno upravlja svojim timom agenata vodeći se željom da sretno spoji ljude i suđene im nekretnine.

U svom radu, Sretni stanovi se bave svim vrstama posredovanja u prometu nekretnina, prodajom i iznajmljivanjem, kako stambenih tako i poslovnih prostora.

Iako smješteni u Rijeci, njihova ponuda uključuje postojeće i tek planirane objekte diljem Jadrana, ali i u unutrašnjosti. Kako su ih poslovne obveze sve više dovodile u Zagreb, 2018. godine je pala odluka za otvaranje i zagrebačke podružnice, i to upravo u InstantOfficeu.

„Odlučili smo otvoriti ured u Zagrebu i sretni smo što smo brzo pronašli mjesto u kojem naš mladi tim može rasti i razvijati se. Novi ured predvodi moja kćer Andrea, na koju ne mogu biti ponosnija. Samoinicijativno je preuzela sve poslovne aktivnosti i obaveze dok joj ja svojim iskustvom iz Rijeke i povremenim dolascima u Zagreb samo pružam podršku. Zagrebački tim još čine Ines i Anastazija te smo zahvaljujući njima u svakom trenutku u mogućnosti svojim klijentima i partnerima ponuditi kvalitetnu uslugu posredovanja“ – rekla nam je gospođa Helga.

Mi smo ponosni da su se za svoj ured u Zagrebu odlučili upravo za InstantOffice. Osim lijepo uređenog prostora, važna im dostupnost sala za sastanke s klijentima, što je agenciji za nekretnine neophodno, a nije na odmet što u restoranu u prizemlju Zagrebtowera imaju i mjesto za proslaviti uspješne transakcije -  dobrim objedom i veselom zdravicom.

Ukoliko ste u potrazi za odgovarajućom nekretninom ili biste svoj objekt htjeli prodati/staviti u zakup, pozivamo Vas da posjetite internet stranicu
Sretnih stanova ili ih kontaktirate direktno na mail info@sretnistanovi.hr.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »