Teambudiling InstantOfficea - Rujan u Čakovcu

Dobra provod uvijek želimo ponoviti, a ovaj teambuilding nam je bio najbolji dosad. Ostaje nam još jači timski duh, lijepe uspomene i naravno, nekolicina smijšnih fotografija.

InstantOffice ove jeseni slavi 5. obljetnicu rada i tim povodom smo željeli mjesec rujan posebno obilježiti. Stoga smo odlučili pomaknuti naše tradicionalne aktivnosti iz prve polovice godine i pripremiti kvalitetni teambuilding ovog rujna u Čakovcu, od 14. do 16.09.2018.

Zašto Čakovec, od svih mogućih opcija diljem Lijepe naše?
Na preporuku partnera, i nismo požalili! Čakovec je definitivno iznenadio gastronomskom i adrenalinskom ponudom, s posebnim naglaskom na vožnju quadovima koja nas je oduševila.

Provedeno vrijeme zajedno nas je zasigurno dodatno povezalo i ojačalo naš tim za sljedećih 5 godina…najmanje.

Bilo je lijepo družiti se u opuštenom okruženju, uz mnogo smijeha i razgovora, bez prenatrpanog rasporeda i po mjeri svima.
Ukoliko i Vi okupljate tim oko sebe, neovisno o njegovoj veličini, razmislite svakako o teambuildingu koji biste pripremili za svoje suradnike.
Pitate se isplati li se sudjelovati na teambuildingu i što možete očekivati?
Iz našeg iskustva, svakako možete očekivati sljedeće:

  • Povezivanje, socijalizaciju i bolje upoznavanje među članovima tima
  • Timski rad i povećanje timske učinkovitosti
  • Proslavu, timski duh, zabavu i motivaciju
  • Općenito bolju komunikaciju i suradnju prilikom obavljanja svakodnevnih zadataka
  • Suradnju i poticanje inovativnosti i kreativnosti

Nadamo se da ćete se i Vi uskoro nama pohvaliti svojim timskim druženjem te da će Vam za uspomenu ostati lijepe fotografije, poput naših koje možete pogledati u galeriji.

A trebate li par savjeta kamo se uputiti i odakle početi planirati, slobodno nam se obratite u svakom trenutku.
Rado ćemo pomoći svojim savjetima i iskustvom.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »