Techo Adria - Vaš partner za kreativan uredski namještaj

Techo Adria - Vaš partner za kreativan uredski namještaj

Upoznajte Techo Adria - našeg zakupca i predvodnika na međunarodnom tržištu kreativnih uredskih rješenja

TECHO je dio Royal Ahrend grupe, koja je međunarodni predvodnik u kreiranju i izradi uredskog namještaja. Posvećeni su pružanju suvremenih i vrlo održivih stilova uredskog života korporativnim korisnicima širom svijeta. Opremaju sve, od maloprodajnih interijera do prestižnih uredskih projekata - TECHO je na čelu modernog dizajna interijera i može učinkovito pružiti cjelovitu uslugu širom svijeta.

Prije godinu dana TECHO je započeo domaću regionalnu priču u Hrvatskoj, pod nazivom Techo Adria, a mi smo izuzetno ponosni što su za svoje sjedište odabrali upravo InstantOffice.

Mali, ali moćan tim predvodi Helena Horvat Vukašinović, voditeljica prodajnog odjela regije, koja  s ponosom govori o svim mogućnostima koje Techo može ponuditi svojim korisnicima.
Helena Horvat Vukašinović

„Techo posluje u skladu s međunarodnim standardima koji jamče kvalitetu naših proizvoda, dobrobit naših zaposlenika i zaštitu okoliša.  Kreiramo uredske prostore iz snova, ono što zamislite mi pretočimo u stvarnost, istovremeno imajući na umu funkcionalnost, udobnost i stil samog prostora. Životni uvjeti u kojima u uredu dnevno boravimo trećinu svog vremena mogu prouzročiti negativne posljedice na naše zdravlje. Stoga se trudimo i razmišljamo kako prirodno okruženje dovesti na radno mjesto i time poboljšati dobrobit svih osoba koje borave u prostoru.“

Kako bi se dodatno predstavili svojim potencijalnim partnerima, Helena i njen tim će u petak, 25. rujna 2020., u periodu od 11 do 13 sati, u predvorju Zagrebtowera organizirati malo predstavljanje svojih proizvoda i usluga.

Pozivamo Vas na neformalno upoznavanje na kojem ćete moći saznati više informacija o samom brendu, načinu kako možete dogovoriti suradnju, a najsretniji će imati priliku razmijeniti svoje vizitke za srećke te osvojiti i vrijedne nagrade.

Za više informacija, posjetite www.techo.com/contact/ ili dođite na 5. kat Zagrebtowera, u InstantOffice, gdje Vas čeka Techo Adria tim.

Vidimo se!

 

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »