Uskrsne pogodnosti

Uskrsne pogodnosti

Izaberite Vaš idealan administrativni paket iz naše bogate uskrsne ponude!

Poslovna podrška za naše drage InstantOfficeovce!

Kako bismo u potpunosti izašli u susret našim zakupnicima i svim budućim klijentima, osmislili smo nove, povoljnije pakete kojima Vam možemo ponuditi potpunu podršku u obavljanju administrativnih poslova.

Sve naše dosadašnje usluge smo objedinili u posebne pakete, koje smo pritom dodatno obogatili i kreirali po puno povoljnijim cijenama. O kojim paketima se radi možete pogledati i na našoj web stranici AddOfficea.

POJEDINAČNE DODATNE USLUGE

Klijenti koji ne žele koristiti navedene pakete, ali su unatoč tome zainteresirani za pojedine usluge, na raspolaganju i dalje imaju izdvojene stavke koje im mogu biti podrška u svakodnevnom poslovanju, usluge kao što su:

  •  KOPIRANJE, PRINTANJE I SKENIRANJE
  •  USLUGA TAJNICE
  •  USLUGA OBAVLJANJA POSLOVA UREDSKE ADMINISTRACIJE

USKRSNI POPUST

USKRSNI POPUST – svi klijenti koji do 15.04.2015. odaberu zasebno korištenje usluge Telefonska tajnica i preuzimanje poziva u ime Vaše firme  mogu to učiniti po posebnoj cijeni od 200,00 HRK + PDV mjesečno, a uz to sljedeća 3 mjeseca imaju pravo na dodatni POPUST od 10% na cijene najma svih dvorana za sastanke.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »