Zakupac u InstantOfficeu - danasradim

Zakupac u InstantOfficeu - danasradim

Trebate li pomoć pri obavljanju administrativnih ili fizičkih zadataka, odsad na jednom mjestu brzo, lako i sigurno pronađite radnika za privremeni posao!

Trebate li pomoć pri obavljanju administrativnih ili fizičkih zadataka, odsad na jednom mjestu brzo, lako i sigurno pronađite radnika za privremeni posao!

Predstavljamo Vam novi portal za privremene poslove našeg zakupca danasradim na kojem u svega par klikova možete pronaći radnika baš po svojoj mjerI. Iskoristite novo moderno rješenje za privremene i sezonske  poslove
Posjetite već danas www.danasradim.hr ili njihovu facebook stranicu danasradim.hr.

"Portal je zamišljen kao centralno mjesto za privremeno i sezonsko zapošljavanje. Glavni cilj je poslodavcima omogućiti da u najkraćem vremenskom roku pronađu radnika za svoj privremeni posao, kao i svima koji žele raditi da pronađu posao gdje i kada njima to najviše odgovara kako bi ostvarili dodatnu zaradu. Pozivamo vas da nas posjetite na našem portalu www.danasradim.hr, registrirate se i  oglasite potrebu za privremenim radnikom baš po Vašoj mjeri!

U bazi je već moguće pronaći više od 700 registriranih radnika (studenata, umirovljenika, srednjoškolaca i dr.) koji su naveli vještine kojima raspolažu. Svatko može pronaći radnika po svojoj mjeri a u popisu vještina se osim često navođenih anketiranja, dijeljenja letaka, deklariranja robe i punjača polica navode i osobni treneri, wordpress korisnici te iznajmljivači ležaljki na plaži." - kaže nam dikretorica portala, Maja Bogović.

Mi svakako znamo da nam je povremeno potrebna ispomoć, pogotovo kada organiziramo veće konferencije za korisnike naših dvorana za sastanke. Sada i Vi imate priliku olakšati si poslovanje! Registrirajte se!

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »