Edukacije Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u InstantOfficeu

Edukatorski tim Virtualnog ženskog poduzetničkog centra okuplja stručne predavačice koje su i same poduzetnice - vlastitih tvrtki ili obrta, spremne pružiti potrebna znanja i odgovore na brojne poslovne izazove.
Edukacije Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u InstantOfficeu

InstantOffice je ponosni domaćin edukacija koje organizira Virtualni ženski poduzetnički centar, a koje kreću 19. travnja 2016. godine u našoj dvorani Palma, s početkom u 15h.

Najkvalitetnije ulaganje u poduzetništvu – ulaganje je u edukacije, posebice kada one učinkovito objedinjuju teoriju i praksu, što iz prve ruke donosi program edukacija Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

DSC_0019

Edukatorski tim Virtualnog ženskog poduzetničkog centra okuplja stručne predavačice koje su i same poduzetnice - vlasnice vlastitih tvrtki ili obrta, spremne pružiti potrebna znanja, praktičnu primjenu, odgovore na brojne poslovne izazove bez obzira kanite li ući u poduzetništvo, jeste li njemu tek neko vrijeme ili ste godinama na realnom tržištu.

Prvi modul edukacija održat će se 19. travnja od 15:00 do 19:00 sati u prostorima Virtualnog ženskog poduzetničkog centra (InstantOffice), Zagrebtower, Radnička cesta 80 / 8. kat. 

Drugi modul edukacija održat će se 21. travnja, treći modul će biti organiziran 26. travnja, a četvrti i zaključni modul bit će organiziran 28. travnja, uvijek u isto vrijeme - od 15:00 do 19:00 sati. Na kraju posljednjeg modula svim polaznicama edukacija bit će podijeljeni certifikati.

Cijena cijelog ciklusa (4 modula edukacija) stoji 480 kn po polaznici (u cijenu su uključeni i edukativni materijali, te neograničena konzumacija kave i čaja za vrijeme trajanja edukacija)

Uplatu možete obaviti na:

naziv pravnog subjekta: Zagrebinfo, Ulica Črnomerec 105, Zagreb
IBAN: HR 41 2330 0031 1535 9571 5
uz napomenu na računu "uplata za edukacije www.poduzetnica.hr"

Uplatom iznosa kotizacije ostvaruje se prijava za edukacije.

Program edukacija Virtualnog ženskog poduzetničkog centra uključuje teme poput izrade poslovnog plana, motivacijskih radionica od pozitivnog stava do pozitivnog poslovanja, kvalitetne prezentacije poduzetničkih usluga i proizvoda na tržištu, brandiranja, prodavačkih tehnika i plasmana vlastitih proizvoda i usluga na tržštu, kao i izgradnju vizualnog identiteta, osnove makretinga i odnosa s javnošću, važnost digitalnog komuniciranja, kako povlačiti sredstva iz EU fondova, važnosti kreativnosti u poduzetništvu i još mnoge druge prilagodljive potrebama svake poduzetnice i one koje će to tek biti.DSC_0039

Sve informacije vezane uz provedbu i sudjelovanje na edukacijama možete dobiti na mail: info@poduzetnica.hr ili na broj mobitela: 091 519 09 23.

 

Cijeli članak pročitajte na web stranici Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

 

S veseljem Vas očekujemo u InstantOfficeu!

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »