Hvalimo se našim stanarima:i-WAYS

Još davnog kolovoza prošle godine prvi stanar InstantOffice-a postala je mlada informatička tvrtka i-Ways na čelu s direktoricom Draganom Gučanin. Od tada su jako napredovali i ponosni smo ako je InstantOffice pridonio pozitivnom razvoju, stoga želimo naš 'medijski' prostor pokloniti upravo njima. Doznajte više o veselom timu iz ureda broj 16...
Hvalimo se našim stanarima:i-WAYS

Iako vrlo pozitivna i mlada ekipa, ove cure i dečki jako dobro znaju svoj posao. Specijalizirali su se za osmišljavanje, razvoj i implementaciju  uspješnih  eCommerce i drugih tehnoloških rješenja za svoje klijente, surađuju s domaćim i stranim partnerima, a uhvatit će se u koštac sa najzahtjevnijim IT zadacima.   

i-Ways je u Hrvatskoj osnovan početkom kolovoza 2013. godine, a za početak svog poslovanja u odabrali su upravo ured u InstantOffice-u kako bi bili bliže poslovnoj zajednici i lakše gradili put ka uspjehu fokusirajući se na svoj posao dok osoblje InstanteOffice-a preuzima brigu oko svakodnevnih uredskih potreba.

Vizionarsku palicu čvrsto je primila direktorica i jedna od vlasnica Dragana Gučanin koja pomalo preskromno gleda na vlastite uspjehe i radije ističe rezultate cijelog tima. Kaže kako je svaki početak težak, ali da se uz ulaganje u razvoj svakog člana tima te individualan i predan pristup svakom klijentu trud vrati višestruko. 

Vrijedni tim na koji je izuzetno ponosna broji sedam članova (Tomislav, Marijo, Frans, Nino, Zlatko, Anamarija i Antonija) i u potrazi su za dodatnim developerima. Paralelno sa završavanjem tekućih projekata, započeli su s radom na dva inovativna projekta za partnere, o kojima ne govore previše, ali kažu da će biti korisni i zanimljivi svima.

 Uz ured u Zagrebu, i-Ways posluje i u Berlinu gdje se trenutno nalazi i većina njihovih partnera pa Dragana često putuje između te dvije lokacije. U procesu je proširenja tima zbog povećanog opsega posla pa je već dodala svom InstantOffice prostoru i ured broj 14 u koji su upravo uselili.

Više o i-Ways uspjesima i usluzi možete doznati na www.i-ways.hr, a InstantOffice im drži palčeve da nastave s dobrim poslovanjem i zabilježe još mnoge uspjehe.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »