Proslavite Božić u InstantOfficeu

Proslavite Božić u InstantOfficeu

Neka blagdanska proslava s Vašim kolegama i poslovnim partnerima bude još bolja!

Proslavite Božić s nama

Blagdansko vrijeme je idealna prilika da s Vašim kolegama, prijateljima i partnerima proslavite zajednički poslovni uspjeh i nazdravite Vašoj budućoj suradnji.

Za organizaciju savršene blagdanske proslave na raspolaganju Vam je naša dvorana za sastanke Palma, kao i sve ostale pogodnosti InstantOfficea.

Veliki izbor slasnih delicija

Da bi Vaši gosti bili zadovoljni, osigurali smo za Vas veliki izbor slasnih blagdanskih delicija. Naš catering tim će se pobrinuti da Vaši gosti budu usluženi, a na Vama je samo da se odlučite između raznolike ponude ukusnih jela i uživate u ugodnoj večeri.

Mislite i na one najmlađe

Kako biste im zahvalili na dosadašnjem trudu, možete organizirati pravu malu božićnu priredbu za djecu Vaših djelatnika i partnera. Djed Božićnjak će podjeliti darove mališanima dok se odrasli opuštaju u zasluženom odmoru.

Kontaktirajte nas

Rezervirajte Vaš termin u InstantOffice-u na vrijeme. Nazovite nas ili kontaktirajte putem maila i naš ljubazni tim će Vam rado pružiti sve informacije za organizaciju vesele božićne zabave za sve Vaše uzvanike, male i velike.

tel. +385 (0)1 5625 700
fax. +385 (0)1 5625 701
email. info@instantoffice.hr

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »