Iskoristite sve prednosti virtualnog ureda

Iskoristite sve prednosti virtualnog ureda

Jeste li razmišljali da za početak svog poslovanja odaberete opciju virtualnog ureda? Pogledajte koje su prednosti virtualnog ureda i na koji način ga možete prilagoditi svojim potrebama.

Što je virtualni ured?
Vjerujemo da ste već upoznati s pojmom virtualnog ureda ili imate približnu spoznaju o tome što bi to moglo biti. Za one koji se prvi puta susreću s ovim nazivom, virtualni uredi omogućuju korisnicima upotrebu adrese za registraciju sjedišta firme i korištenje ostalih uredskih usluga, bez opterećenja troškovima najma tradicionalnog uredskog prostora.
Korištenjem virtualnog ureda možete svoj posao razvijati iz vlastitog doma ili na terenu, dok istovremeno koristite uslugu zaprimanja pošte i telefonskih poziva, najam dvorana za sastanke te ostalih raspoloživih administrativno-tehničkih usluga. 

Za zakupce virtualnih ureda u InstantOfficea pobrinuli smo se da svaki mjesec imaju na raspolaganju bogatu lepezu usluga u sklopu našeg pakete AddOffice, koje mogu izabrati prema potrebi i mijenjati iz mjeseca u mjesec.

Paket virtualnog ureda Mjesečna naknada
BasicOffice 55,00 EUR + PDV
PlusOffice 85,00 EUR + PDV
StandardOffice 132,00 EUR + PDV
PremiumOffice 210,00 EUR + PDV

Kome su namijenjeni virtualni uredi?
Virtualni uredi su naročito popularni među startupovima i malim firmama. Učinkovito funkcioniranje principa virtualnog ureda zasnovano je na online dostupnim programima i aplikacijama za unapređenje produktivnosti, poput video konferencija. Na poboljšanje produktivnosti također utječe i to što su korisnici oslobođeni dodatnih administrativnih poslova ili putovanja na posao.

Prednosti virtualnog ureda
Prednost korištenja uredskog prostora ako ste mali poduzetnik su dvostruke:
1.    niski troškovi najma – virtualnu ured nema troškove održavanja prostora i režije, ne morate imati zaposlenike niti ga morate opremiti namještajem. U InstantOfficeu virtualne urede možete koristiti i iz mjeseca u mjesec, što Vam omogućuje dodatnu fleksibilnost u slučaju promjene u razvoju firme ili problema u poslovanju.
2.   izgradnja poslovnog imidža naši zakupci virtualnih ureda mogu koristiti prestižnu poslovnu adresu u srcu zagrebačke poslovne zone u Radničkoj, mjesto gdje mogu ugostiti svoje suradnike i održati sastanke s klijentima. U dobrom okruženju i društvu koje im InstantOffice omogućuje, mali poduzetnici imaju priliku bolje se prezentirati te biti učinkovitiji.

Nedostaci virtualnog ureda
Rad od doma može biti često ometan od strane ukućana ili Vam nešto drugo može odvlačiti pozornost. Nekad Vam je potreban odvojen uredski prostor u kojem ćete se lakše usredotočiti na svoje zadatke, dok će se netko drugi brinuti za posjetitelje, pozive, poštu, te Vam osigurati potreban mir.
Neki paketi virtualnih ureda ne omogućuju veliku fleksibilnost ili 24/7 pristup usluzi. No važno je napomenuti da taj dio ovisi najviše o vlastitom odabiru među ponuđenim paketima virtualnih ureda.
Također, čovjek društveno biće i samostalni rad od doma ponekad može biti usamljeno iskustvo. Za neke je ljude socijalni kontakt s kolegama neophodni i nadasve ugodni dio posla.

Unapređenje usluge
Upravo na tom području i dalje nadograđujemo naše usluge. Naime, iako razvijaju svoj posao na terenu, a ne iz ureda, primijetili smo da je nekim našim klijentima potrebno mjesto gdje mogu doći u pauzama između sastanaka, pripremiti se za nove razgovore s poslovnim partnerima ili jednostavno tijekom dana predahnuti i popiti okrepljujuću šalicu kave.Stoga smo od ove godine ponudili i novu uslugu kojom svi korisnici našeg najmanjeg paketa virtualnog ureda, BasicOffice, mogu obogatiti svoj paket i koristiti naše lounge prostore svakim radnom danom od 8 do 17 sati.
Svaki korisnik može koristiti i naš dnevni najam ureda ili može raditi u co-working okruženju te tijekom dana ili po potrebi nekoliko sati iznajmiti radno mjesto.

Želimo omogućiti našim virtualcima ugodno mjesto za rad i boravak u InstantOfficeu, pa čak i kad ne koriste fizičke urede.

Želite li saznati na koji način i Vi možete unaprijediti i olakšati poslovanje te prilagoditit virtualni ured svojim potrebama, pozivamo Vas da nas kontaktirate kako bismo odgovorili na sva Vaša pitanja.

 

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »