Prvi kongres samozaposlenih žena

Prvi kongres samozaposlenih poduzetnica održan je prigodno na Međunarodni dan žena, 8. ožujka 2016. godine u Zagrebu.
Prvi kongres samozaposlenih žena

Prvi kongres samozaposlenih poduzetnica održan je prigodno na Međunarodni dan žena, 8. ožujka 2016. godine u Zagrebu.

Kongres je održan u organizaciji Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, a iznimno nam je drago što smo kao partner eventa podržali ovu inicijativu.

U gradu Zagrebu se broj žena izjednačio s brojem muškaraca u poduzetničkim vodama i važno je osvijestiti kako je svima potrebna potpora države, grada, lokalne samouprave i banaka. U tome se slažu i neki od najvažnijih političkih aktera, koji su sudjelovali na kongresu te mogu pridonijeti poboljšanju stanja na tržištu, poput ministra gospodarsva, gospodina Tomislava Panenića, ministra poduzetništva, gospodina Darka Horvata te gradonačelnika grada Zagreba, gospodina Milana Bandića.

Na kongresu je sudjelovalo više od 200 poduzetnica iz cijele Hrvatske, koje su podijelile svoje poduzetničke priče, iskustva, kreativne ideje i inspirativne trenutke. Saznali smo više o različitim pogledima na poduzetnički svijet iz perspektive žena i muškaraca, a neki primjeri iz prakse su izazvali mnogo smijeha među okupljenima.

Međutim, kako biste bili dovoljno uspješni u svom poslovanju, treba biti proaktivan prije svega. Ne kaže se uzalud kako sreća prati hrabre! Stoga je ovaj kongres od iznimne važnosti kao prilika za networking. Uvijek rado ponavljamo da su kontakti naš najvrjedniji resurs. Ovim putem su poduzetnice imale priliku bolje se upoznati, prezentirati svoje usluge i iskustva te preuzeti inicijativu kako bi ostvarile međusobno uspješnu suradnju.

Mi se priklanjamo čestitkama svim poduzetnicama povodom Međunarodnog dana žena. Također čestitamo svim poduzetnicama na njihovom poslovnom iskoraku, neovisno o tome imaju li već bogato iskustvo ili su tek mlade nade hrvatskog tržišta.

Radujemo se Drugom kongresu samozaposlenih poduzetnica u 2017. godini i nadamo se još većem odazivu!

U međuvremenu Vas očekujemo na 8. katu Zagrebtowera, jer smo kao član Loyalty programa Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, pripremili pregršt pogodnosti za sve poduzetne članice.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »