Ljetni popust - dvorane za sastanke

Popust za NajamDvorana - 40% zakupnicima InstantOffice-a i Zagrebtower-a, za ostale upite 20% popusta! Rezervirajte svoj termin sada!
Ljetni popust - dvorane za sastanke

I ovog ljeta smo pripremili posebnu akciju za sve naše InstantOfficeovce te za zakupnike Zagrebtowera.
InstantOffice Vam nudi 40% POPUSTA na cijene najma svih dvorana za sastanke tijekom ljeta 2015. godine. Iskoristite fantastičan popust u InstantOfficeu tijekom lipnja, srpnja i kolovoza za poslovne sastanke, seminare ili jednostavno za druženje s Vašim kolegama.
Pretvorite obaveze za vrijeme radnog dijela ljeta u opuštajuće i ugodno iskustvo u InstantOfficeu, a mi ćemo Vam pritom pomoći, ugostiti Vaše posjetitelje i sudjelovati u organizaciji eventa i cateringa.
Vaši gosti se mogu poslužiti napicima poput kave, čaja i vode u našoj samoposlužnoj kuhinji te im je na raspolaganju neograničeni internet i prekrasni lounge prostor za opuštanje u pauzama između predavanja.

Mislili smo i na sve ostale koji (još) nisu zakupnici InstantOfficea. Za sve upite za dvorane za sastanke tijekom ljeta odobravamo 20 % POPUSTA. Rezervirajte svoj termin odmah!           


DVORANA PALMA
Cijena s 40% popusta
1h    N/A
4h   491,40 kn
8h   858,00 kn

DVORANA LAVANDA
Cijena s 40% popusta
1h   105,00 kn
4h   257,40 kn
8h   390,00 kn

DVORANA BAMBUS
Cijena s 40% popusta
1h    61,20 kn
4h   180,00 kn
8h   298,20 kn
Navedene cijene su bez PDV-a.             

Vikendom i nakon radnog vremena vrijede regularne cijene najma dvorane za sastanke.

S veseljem očekujemo Vaš posjet u InstantOffice-u!

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »