Opušteno ljeto u InstantOfficeu

Opušteno ljeto u InstantOfficeu

Kako bismo Vas upoznali s prednostima naših virtualnih ureda, pokrenuli smo Ljetnu akciju u InstantOffice-u. Unajmite Vaš virtualni ured i iskoristite mjesec dana GRATIS perioda.

Sretni smo što možemo pridonjeti da naši zakupci borave u ugodnoj i opuštenoj radnoj atmosferi tijekom cijele godine, a ne samo ljeti.

Međutim, dolaskom ljeta, postali smo još malo  veseliji i opušteniji! Omogućili smo svim zainteresiranim stranama da se bez plaćanja najamnine upoznaju s InstantOffice-om  i prednostima naših virtualnih ureda.

Slobodno iskoristite ljetnu akciju u InstantOffice-u, družite se s nama čitavih mjesec dana i saznajte na koji način možete unaprijediti Vaše poslovanje i smanjiti buduće troškove.

Svi novi klijenti koji se odluče za jedan od paketa virtualnih ureda do 01.09.2014., neovisno radi li se o ugovoru na godinu dana ili neodređeno, ostvaruju pravo na 1 mjesec GRATIS usluge!

Uvijek rado podsjećamo na neke od prednosti virtualnog ureda:

  • adresa na prestižnoj lokaciji u srcu zagrebačke poslovne zone u Radničkoj 80
  • na raspolaganju su Vam brojne administrativne usluge
  • smanjit ćete troškove najma i održavanja ureda
  • gradite ozbiljniji imidž Vaše firme, iako radite iz vlastitog doma
  • na raspolaganju su Vam tri vrhunski opremljene dvorane za sastanke

Slobodno nas kontaktirajte za sve informacije o uslugama InstantOffice-a, a više o samim paketima virtualnih ureda saznajte OVDJE.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »