Loyalty Program za InstantOffice

Loyalty Program za InstantOffice

Svi zakupci InstantOfficea ostvaruju pravo na korištenje loyalty programa u Zagrebtoweru. Pogledajte pogodnosti koje Vas očekuju!

Svim zakupcima InstantOfficea na raspolaganju je mogućnost korištenja loyalty programa u Zagrebtoweru kako bi ostvarili što veće pogodnosti. Željeli bismo da Vam boravak i rad u zgradi postanu što ugodniji i produktivniji. Nadamo se da ćete pronaći usluge/proizvode od Vašeg interesa i ostvariti dodatne uštede.

Evo gdje možete iskoristiti popuste: 

InstantOffice dvorane za sastanke

InstantOffice zakupcima daruje loyalty popusta na cijene najma dvorana za sastanke tijekom cijele godine. Uz to imate priliku skupljati BODOVE i ostvariti dodatne uštede.

InstantOffice loyalty program »

Tower Fitness pogodnosti

Iskoristite sve prednosti grupnih treninga i teretane koja se nalazi na galeriji Zagrebtowera. Tower Fitness zakupcima Zagrebtowera i InstantOfficea daruje 10% popusta na sve mjesečne članarine. Brinemo o Vama i o Vašem zdravlju.

Cjenik fitness usluga »

Kemijska čistionica VIVA

Kako biste osvježili Vašu garderobu, kemijska čistionica Viva svim zakupcima InstantOfficea daruje 10% popusta na usluge kemijskog čišćenja i krojačkih popravaka  tijekom cijele godine.

Kontakt kemijske čistionice VIVA »

ERGO osiguranje

ERGO osiguranje svim zaposlenicima u Zagrebtoweru i InstantOfficeu daruje 14% popusta na osiguranje motornih vozila, imovine i osiguranje od nezgode. Za sve informacije posjetite ERGO na 14. katu ili ih kontaktirajte mailom na ergo@ergo-osiguranje.hr.

Provjerite ERGO osiguranje »

Zagrebtower oglasni prostor

Iskoristite mogućnost postavljanja promo poruka na svjetleće plakate u prizemlju Zagrebtowera i na zrcala dizala. Budite maštoviti i obavijestite sve posjetitelje objekta o svojim ponudama i aktivnostima. Zagrebtower svim zakupcima daruje 30% popusta na zakup oglasnog prostora.

Brošura za oglašanje »

 

 

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »