Usredotočite se na bit i pretvorite sastanak u pravi hit!

Usredotočite se na bit i pretvorite sastanak u pravi hit!

Mala promjena je dovoljna da sastanke pretvorite u pravi hit. Jedna je korištenje dvorana za sastanke u InstantOfficeu, a ostale prijedloge donosimo ovdje.

Odlučite li održati sastanak u InstantOfficeu, Vas i Vaše goste ćemo dočekati na recepciji 8. kata Zagrebtowera, otpratiti u odabranu dvoranu za sastanke, a tijekom boravka na raspolaganju Vam je mogućnost korištenja samoposlužne kuhinje (dobro, pomognemo Vam i mi malo), lounge prostora i bežičnog interneta.

Naša želja je da se u InstatOfficeu osjećate ugodno, kao da ste u vlastitom domu.

Koristeći dvorane sastanke u InstantOfficeu, pridonijet ćete izgradnji svog poslovnog imidža. No za unapređenje poslovanja i uštedu vremena, potrebno je da Vaši sastanci budu produktivni, a djelatnici, kolege ili poslovni partneri zadovoljni.

Možda Vam ovih par savjeta pomogne kako da sastanci koje zakažete budu još učinkovitiji:

1. Jasno odredite temu sastanka. Prisutnima će to pomoći da se unaprijed pripreme i lakše usredotoče na najvažnije.

2. Odredite voditelja sastanka. Neka to bude voditelj projekta ili odjela, netko tko će se pobrinuti za to da s temom ne skrenete sa zacrtanog puta.

3. Isključite mobilne uređaje (ako je ikako moguće). Vjerojatno ima mnogo stavki na koje se morate usredotočiti i zvuci mobitela bi Vas samo dodatno ometali.

4. Princip vlaka. Ako članovi Vašeg tima inače kasne na sastanke, probajte ih zakazati u vrijeme koje se inače povezuje s odlascim i dolascima vlakova na kolodvor, pa tako sastanak zakažite u terminu od 9.23 do 10.17 sati. Na primjer.

5. Odredite važnost sastanka. Ako suradnike možete o nekim novitetima jednostavno obavijestiti putem maila, odaberite mail.

6. Izađite van. Možete sudionike sastanka izvesti na kavu, a možete jednostavno odabrati manje formalni pristup. Umjesto da pretjerano službeno sjedite u dvorani za sastanke, prošetajte osmim katom, iskoristite ugodno uređenje našeg loungea i kuhinje i raspravite o važnim temamam u opuštenom okruženju uz kavu.

7. Iskoristite zadnjih 10 minuta kako biste saželi o čemu ste govorili, provjerite jesu li svi suglasni sa zaključenim  na sastanku te jesu svi dobro upoznati sa svojim daljnjim aktivnostima.

Pokušajte primjeniti ovih nekoliko natuknica na svoje aktivnosti kada je riječ o održavanju sastanaka.

Svojim kolegama ćete na taj način pokazati da cijenite njihovo, ali i svoje vrijeme.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »