Božićna čarolija u InstantOfficeu

Božićna čarolija u InstantOfficeu

Proslavite kraj još jedne uspješne poslovne godine i priredite proslavu za sve Vaše djelatnike i poslovne partnere.

Proslavite kraj još jedne uspješne poslovne godine i priredite proslavu za sve Vaše djelatnike i poslovne partnere. Zahvalite im za svu podršku i pomoć koju su Vam pružili te nazdravite budućoj zajedničkoj suradnji.

 Organizirajte druženje na 5. katu Zagrebtowera

Iako je idealna za sve vrste poslovnih sastanaka, naša dvorana Palma svakog prosinca postaje savršeno mjesto za organizaciju božićnih proslava. Okupite svoje goste na idealnom mjestu, a uz uslugu i pogodnosti InstantOffice-a, imat ćete svu potporu koja Vam je potrebna.

Bogat izbor slasnih zalogaja

Za Vaš božićni domjenak odabrite elegantni buffet ili slasne, male zalogaje. Za koje god delicije se odlučite, Vaši gosti će biti zadovoljni. Stoga nam se obratiti s povjerenjem, a mi ćemo Vam rado pomoći u organizaciji cateringa.

Božićna priča za najmlađe

Unesite malo čarolije u Vašu zabavu i organizirajte posebnu božićnu priču za djecu Vaših djelatnika i partnera. Djed Božićnjak će podjeliti darove najmlađima, dok se odrasli opuštaju u zasluženom odmoru.

Rezervirajte Vaš termin!

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »