Kako slave InstantOfficeovci :)

InstantOffice je obilježio drugi rođendan u ugodnom i opuštenom društvu.
Kako slave InstantOfficeovci :)

InstantOffice klijentima nudi vrhunsku poslovnu lokaciju za razvoj svog poslovanja. Na 8. katu Zagrebtowera, na adresi Radnička cesta 80, svi zainteresirani mogu se odlučiti za najam uredskog prostora, virtualnog ureda, najam dvorana za sastanke ili mogu odabrati jedan od paketa uredske administracije.

Međutim, sretni smo što svakog rujna našim dragim prijateljima i poslovnim partnerima možemo ponuditi još nešto - povod za dobru zabavu. Uoči druge obljetnice InstantOfficea, pripremili smo pravu rođendansku proslavu. Naši gosti su se u opuštenom okruženju družili, upoznavali i imali priliku ugovoriti nove suradnje. Naravno da smo uz sve to pripremili i raznovrsne slastice i piće za povremene zdravice.

Ovim putem želimo zahvaliti svim našim gostima što su svojim sudjelovanjem uljepšali naš poseban dan.

 

Kako smo se zabavili možete vidjeti u našoj galeriji ili na facebook stranici InstantOfficea.

 

Ostale zanimljivosti:

Najam ureda po najboljim uvjetima.
Poslovna adresa za nove poduzetnike.
Dvorane za sastanke - ugovorite suradnju na jedinstvenoj poslovnoj lokaciji.

 

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »