U InstantOfficeu samo za Vatrene navijamo!

Uoči svjetskog prvenstva u Brazilu, InstantOffice je spreman za navijanje za naše Vatrene. Sudjelovali smo u snimanju navijačkog videa Zagrebtower-a, pa pogledajte kako nam je lijepo bilo!
U InstantOfficeu samo za Vatrene navijamo!

Uz ples, pjesmu i ritam sambe, InstantOffice je spreman navijati za naše Vatrene!  Veselimo se svjetskom prvenstvu u Brazilu koje počinje u četvrtak, 12.06.2014., otvorenjem utakmice između Hrvatske i Brazila.

Želimo s Vama podjeliti mali dio vesele atmosfere u kojoj je sudjelovao InstantOffice, zajedno s našim prijateljima i partnerima.

Naime, rado smo se odazvali na poziv Zagrebtower-a koji je organizirao snimanje navijačkog video spota uoči svjetskog prvenstva i sretni smo što su se lijepom broju odazvanih zakupnika Zagrebtowera pridružili i zakupnici InstantOffice-a.

Pogledajte tko je sve sudjelovao u snimanju na ovom linku i slobodno podijelite s Vašim prijateljima.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »