Lepeza emocija

Lepeza emocija

Facebook ima nove gumbiće za izražavanja mišljenja i osjećaja, a mi smatramo da je to fantastična vijest! Zašto? Jer nas upravo zanima Vaše mišljenje i kako reagirate na pojedine ponude i akcije u InstantOfficeu!

Facebook napokon testira alternativu gumbu "Like" ili "Sviđa mi se" koji je postao sinonim za društvene mreže.

Od srijede, 24.2.2016., prođete li mišem preko gumba Like (ili ga pritisnete duže na mobilnoj aplikaciji), otvorit će se još 5 dodatnih emotikona kojima ćete, osim da Vam se nešto sviđa, moći izraziti ljubav, smijeh, iznenađenje, tugu i ljutnju.

Godinama korisnici Facebooka traže način kako da jednim klikom izraze svoje neslaganje o nekoj temi, tugu ili ljutnju zbog nečega što se dogodilo te se kao alternativa Likeu uvijek spominjao Dislike gumb. Međutim, u svijetu gdje mnogi, posebice mlađi uzrasti, ovise o broju lajkova, postavlja se pitanje koje bi se sve (negativne) posljedice pojavile uvođenjem dislajka.

Tako je Facebook izabrao šest univerzalno privlačnih reakcija koje su razumljive svuda u svijetu. Ikonice će biti  jednake kod svih korisnika, a jedino će se izrazi prevesti na različite jezike.

 

Mi se posebno veselimo jer se nadamo da ćete iskoristiti nove mogućnosti Facebooka i na ovaj način nam jasnije reći što mislite o našoj stranici, objavama, ponudama i akcijama. 

Primamo i uzvraćamo sve vrste ljubavi i osmijeha te ćemo se svojski truditi da ispravimo sve tužne i ljute emotikone (za koje se nadamo da će ih biti što manje)! Pomozite nam kreirati što bolji sadržaj i budite dio naše priče.

 

 

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »