Plavo nebo u InstantOffice liftu

Radite opušteno uz InstantOffice je glavna poruka koju bismo voljeli da svi zaposlenici i posjetitelji Zagrebtowera primjete. Nadamo se da smo s našim plavim nebom u liftu u tome i uspjeli.
Plavo nebo u InstantOffice liftu

S obzirom na to da Zagrebtower omogućuje oglašavanje na ogledalima u lifovima, mi smo otišli mali korak dalje i brendirali cijeli lift. Na taj način su svi posjetitelji i djelatnici Zagrebtowera jednim korakom iz poslovne zgrade preselili na zelenu livadu pod modrim nebom, pa makar nakratko.

A mi se nadamo da smo ih uspješno iznenadili, obradovali te da smo uspjeli prikazati kako izgleda boravak i atmosfera u InstantOfficeu.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »