InstantOffice - 8. kat: Sati otvorenih vrata

Od 14 do 18 sati u utorak, 9. srpnja posjetite 8. kat Zagrebtowera i iskušajte rad na novi način! InstantOffice - ured koji se prilagođava vašim potrebama: veličinom i dodatnim uslugama.
InstantOffice - 8. kat: Sati otvorenih vrata

InstantOffice, nova usluga Zagrebtowera, u kojem korisnik bira uslugu koja najviše odgovara njegovim trenutačnim potrebama i financijskom planu.

Imate tvrtku, stalno ste u pokretu i nemate potrebu za uredom i poslovnim tajnikom? Prijavite se za uslugu VirtualOffice i svoje vrijeme usmjerite na poslovanje, a nama prepustite logistiku.

Imate tvrtku, a želite otvoriti i predstavništvo u Zagrebu? Zasad nemate potrebe za stalno zaposlenim poslovnim tajnikom, a i ured ćete koristiti samo povremeno? Provjerite usluge VirtualOffice, InstantDeski NajamDvorana.

InstantOffice - Ured koji uzvraća osmjeh smješten je na 8. katu Zagrebtowera. Iskoristite priliku i u utorak, 9. srpnja, provjerite urede, dvorane za sastanke i prostore kuhinje i lounga.

Svi najmoprimci Zagrebtowera imaju popuste na korištenje usluga 8. kata.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »