Postanite specijalist za upravljanje ljudskim potencijalima i ovladajte odnosima s javnošću

Postanite specijalist za upravljanje ljudskim potencijalima i ovladajte odnosima s javnošću

EBEA Croatia, povodom Valentinova, od 08.02.2019. do 22.2.2019. nudi poseban popust od 14%

Ukoliko se u sklopu cjeloživotnog učenja želite i dalje razvijati na poslovnom i osobnom planu, tada ne propustite dva edukativna programa koja će Vam u InstantOfficeu biti na raspolaganju od početka ožujka 2019. godine.

Radi se o programima putem kojih ćete naučiti unaprijediti i njegovati profesionalnu i poticajnu komunikaciju s članovima svoje poslovne organizacije te kako komunicirati poruke te iste organizacije prema javnosti.

EBEA (European Business Excellence Association), kao ovlašteni programski partner škole OXFORD SCHOOL OF BUSINESS ADMINISTRATION, poziva Vas na sljedeće BASIC programe:

Saznajte kako učinkovit HR menadžment igra ključnu ulogu u srži modernog poslovanja i/ili ovladajte umjetnošću upravljanja javnim mnijenjem i postanite od neprocjenjive vrijednosti za svoju organizaciju.

Ljudski potencijali su žila kucavica koja gura naprijed svaku organizaciju. Za one s vještinama, talentom i samopouzdanjem da nadziru HR procese, izgledi za karijeru mogu biti ništa manje od spektakularnih.

Smatrate li da su navedeni programi upravo ono što je Vama i Vašem poslovnom okruženju potrebno, pozivamo Vas da svoje prijave pošaljete do petka, 22. veljače 2019. godine.

Kako su prve grupe oba programa popunjene, u EBEA su pokrenuli upise za nove grupe te već primaju prijave za iste.

Programi počinju početkom ožujka (02.03.2019.), traju tri mjeseca, sadrže 5 modula te se održavaju svaku drugu subotu od 8 do 14h u Zagrebu, na adresi Radnička cesta 80, u InstantOfficeu.

POSEBNA POGODNOST POVODOM VALENTINOVA

IZ EBEA su za sve polaznike programa pripremili posebnu ponudu:

„Prigodno, jer je veljača i u tjednu smo ljubavi i zaljubljenih, drago nam je podijeliti ljubav sa svima Vama te Vam u ovih 14 dana od 08.02.2019. do 22.2.2019. nudimo poseban popust od 14% na programe, prilikom čega ostvarujete uštedu od 770 kn.“

Nakon završenog BASIC programa dobiva se certifikat škole Oxford School of Business Administration.

Također, kao dodanu vrijednost svim upisanima na BASIC program ove godine, EBEA financira certifikaciju koja iznosi 250,00 funti po polazniku.

Zbog prakse rada u manjim grupama, prijavite se odmah i osigurajte svoj napredak u svom osobnom i profesionalnom životu u 2019. godini.

Za sve detaljne informacije slobodno nazovite EBEA tim zadužen za programe na broj telefona +385 91 930 10 47 ili ih kontaktirajte mailom na  akademija@ebea-hr.eu 

 

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »