Ponosno predstavljamo 3D PRINT PROTOTYPES

Ponosno predstavljamo stanare InstantOfficea. Ovog puta nas je svojim entuzijazmom zarazio vlasnik firme 3D PRINT PROTOTYPES, Matko Ugrin, i oduševio svojim pristupom korisnicima.
Ponosno predstavljamo 3D PRINT PROTOTYPES

Sretni smo što su u InstantOfficeu svoj dom pronašli brojni i raznovrsni poslovni subjekti, neovisno o tome koriste li naše uredske prostore ili poslovnu adresu i podršku koju im pritom pružamo.

Naša želja je omogućiti klijentima priliku da steknu vrijedna poznanstva i prošire krug ljudi s kojima bi mogli surađivati. Mnoge poslovne suradnje nastale su upravo unutar InstantOfficea. S obzirom na to da su kontakti naš najvrijedniji resurs, organiziramo partye i druženja kako bismo svima pomogli u networkingu. Rado ćemo iskoristiti medijski prostor za predstavljanje stanara InstantOfficea, a na raspolaganju smo im stavili i naš facebook profil na kojem sve zainteresirane mogu informirati o svojim najnovijim aktivnostima i ponudama.

Ovog tjedna smo se odlučili za predstavljanje jednog virtualnog ureda. Radi se o firmi 3D PRINT PROTOTYPES, čiji nas je vlasnik Matko Ugrin zarazio svojim entuzijazmom i oduševio pristupom klijentima.

Vođen vizijom internet trgovine i željom da na jednom mjestu objedini i ponudi svu tehnologiju 21. stoljeća, ovaj mladi poduzetnik 2015. godine pokreće ArduBotics Shop. Rado ističe da mu je cilj podržati i kreirati "kulturu makera" u kojoj njegovi korisnici sami, ali i u suradnji s drugima, vlastitim rukama izrađuju, slažu i unose život u svoje proizvode i projekte.

Klijentima su uvijek na raspolaganju za uslugu distribucije komponenti, setova i gotovih proizvoda poput Arduino elektronike, robotike, 3D printa, aviatike te ručnih alata i mjernih uređaja.

Zanimljivost u njihovoj ponudi je usluga 3D printa, a za što sve ova nova tehnologija može poslužiti, pogledajte u video prezentacijama na njihovoj stranici 3D PRINT ANYTHING.

Svoje znanje i informacije iz područja elektronike i robotike ne žele zadržati samo za sebe, nego u suradnji s edukatorima iz istog područja organiziraju edukacije, prenose informacije te potiču maštu i inovativnost kod svih korisnika. Ukoliko ste zainteresirani za edukaciju, dovoljno je samo da putem njihove web stranice poštaljete upit i dobit ćete informaciju o edukacijama koje se planiraju održati.

S korisnicima žele u svakom trenutku biti u doticaju, a kad posjetite njihovu internet stranicu, ljubazno će Vas osloviti i ponuditi pomoć i savjete. Veliku pozornost su usmjerili na to da je web stranica uvijek ažurirana te da putem njih možete pronaći informacije o najnovijim tehnološkim trendovima.

U razgovoru s Matkom polako shvaćate da biste uz njih mogli promijeniti Vašu percepciju gledanja na svijet. A pritom nije na odmet napomenuti i želju da se približe svojim korisnicima, ne samo bogatom ponudom nego i vrlo prihvatljivom cijenom.

Za više detalja posjetite njihovu internet stranicu, a ostale informacije o InstantOffice zakupcima, aktivnostima i ponudama možete saznati putem fejsa ili prijavom na naš newsletter.

 

 

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »