Rujan 2014 - Sretan nam 1. rođendan!

Rujan obilježavamo slaveći rođendan, a iako nam je ovo tek prvi, ponosimo se postignutim i veselimo budućoj suradnji s našim prijateljima i partnerima.
Rujan 2014 - Sretan nam 1. rođendan!

InstantOffice u rujnu slavi prvi rođendan, a iako smo započeli s poslovanjem tek prije godinu dana, ponosni smo što smo u kratkom roku postigli visoku popunjenost naših ureda i dvorana za sastanke.

Vrlo smo sretni što su naši partneri i prijatelji sudjelovali s nama u slavlju, jer smo se zajedno osladili i nazdravili uspješnoj suradnji. 

Naime, neovisno o trajanju suradnje, InstantOffice-ovci znaju da smo im uvijek na raspolaganju s našim uslugama, ako trebaju dvorane za sastanke, virtualnu tajnicu i virtualni ured ili jednostavno žele s nama popiti kavicu i opustiti se u našem lounge prostoru.

Stoga veselo nastavljamo sa započetim načinom rada, kako bismo omogućili našim klijentima ugodnu radnu atmosferu te im pružili priliku da se usmjere na uspješan razvoj svog poslovanja.

Ujedno se radujemo i svim budućim rođendanskim proslavama, zajedno s Vama! :)

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »