Skupljajte bodve - ostvarite popuste

Skupljajte bodve - ostvarite popuste

InstantOffice u rujnu slavi svoj 3. rođendan i tim povodom pripremamo dodatne benefite za naše korisnike. Htjeli bismo zahvaliti svima koji su nas pratili na dosadašnjem putu i koji će nam i u budućnosti darovati svoje povjerenje.

Kako bismo nagradili Vašu vjernost, od 1. rujna 2016. godine pokrećemo posebni bodovni sustav pogodnosti za sve korisnike dvorana za sastanke.

Dosad je loyalty popust na cijene najma dvorana za sastanke bio rezerviran isključivo za zakupce InstantOfficea i Zagrebtowera. Odsad će svi klijenti, već od prvog korištenja dvorana za sastanke, imati priliku skupljati bodove i ostvarivati popuste.

Bodovanje će biti podjeljeno u dvije faze:

Faza 1 je namijenjena novim korisnicima, koji dosad još nisu imali prilike upoznati se s našim uslugama. Nakon određenog broja skupljenih bodova, ulaze u Fazu 2.

U Fazi 2 svi korisnici dvorana za sastanke imaju pravo na loyalty popusta tijekom cijele godine, neovisno o tome jesu li zakupci u InstantOfficeu i Zagrebtoweru ili ne.

Uz to, pri svakom korištenju dvorana za sastanke skupljate dodatne bodove koje možete iskoristiti i ostvariti dodatne uštede. Bez brige! Za sva pitanja, slobodno nam se obratite s povjerenjem. Kontaktirajte nas mailom, telefonom ili direktno na zajedničkoj recepciji InstantOfficea.

Bodovanje kreće od nulte pozicije za sve upite nakon 01.09.2016.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »