Spin City – prva car sharing usluga u Hrvatskoj!

Spin City – prva car sharing usluga u Hrvatskoj!

Spin City je postao novi partner InstantOffice Loyalty Programa. Iskoristite mogućnost za 50% popusta za registraciju koju nude našim prijateljima i partnerima.

Pametni telefon i vozačka dozvola. Sve što Vam treba za vožnju gradom.

Uvijek smo u potrazi za novim pogodnostima za naše InstantOfficeovce. Tako je i Spin City business postao novi partner InstantOffice Loyalty Programa. Ovog ljeta iskoristite mogućnost za 50% popusta za registraciju koju nude našim prijateljima i partnerima. Pogodnosti vrijede za sve zakupce InstantOfficea i Zagrebtowera.

Također, njihove akcije će se nastavljati i dalje, o čemu ćemo Vas uvijek pravovremeno obavještavati. Najbliže vozilo Spin Citya koje Vam je na raspolaganju, nalazi se na parkirnom mjestu označenom zelenom bojom na Radničkoj cesti ispred Zagrebtowera.

Zamolili smo Matiju Krznara iz Urban Mobilitya, osnivača Spin Citya, da predstavi sve pogodnosti za Vaše poslovanje!

Zašto Spin City?

Treba li Vaš posao uvijek biti u pokretu, ali bez ikakve brige i suvišnih troškova?!

Spin City ima rješenje!

1) Za početak se osobno registrirajte te na privatnom korisničkom računu kreirajte poslovni profil s podacima o OIB-u tvrtke, poslovnom e-mailu i adresi sjedišta.
2) Kad ste kreirali profil tvrtke, možete se koristiti svojim poslovnim računom. Prije svake vožnje na aplikaciji odaberete R1 račun ili u slučaju kupnje paketa označite opciju „Želim R1 račun".

Spin City Business: čist račun – duga ljubav!

Kao Poslovni korisnik na svoj Spin City račun primat ćete fakture s točnim iznosima putovanja, vremenskim trajanjem i udaljenostima vožnje, što osigurava najveću moguću transparentnost i pruža trajni pregled troškova i putovanja.

Benefiti za tvrtku:

- direktne uštede do 35% u odnosu na taksi servise bez dodatnih fiksnih troškova
- poticanje održivog ekonomskog razvoja kroz smanjenje emisija CO2
- ušteda vremena i resursa u odnosu na održavanje vlastite flote vozila
- doprinos brand imidžu društveno odgovorne tvrtke
- dodatna atraktivnost za poslodavca kroz pružanje inovativne opcije mobilnosti
- novo korisničko iskustvo u vožnji električnih vozila i transparentan pregled troškova i putovanja

 Za više informacija posjetite Spin City web stranicu.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »