Upoznajte Terme Selce

Upoznajte Terme Selce

...i iskoristite popuste koje su namijenili zakupcima InstantOfficea i Zagrebtowera!

Upoznajte Terme Selce, njihove TOP MANAGER programe i iskoristite 15% popusta koje su pripremili za zakupce InstantOfficea i Zagrebtowera.

Ukoliko ste zbog mjesta rada i boravka vezani za kontinentalni dio Hrvatske, kao i mi, onda je moguće da Vam se obala u ovim zimskim mjesecima čini jako dalekom. Za to su u Termama Selce našli rješenje; svoju poslovnu bazu u unutrašnjosti odlučili su otvoriti u InstantOfficeu, u srcu zagrebačke poslovne zone, te su nam na taj način približili i predstavili pogodnosti koje nude svojim klijentima.

Mr.sc. Iva Brozičević Dragičević, članica uprave i direktorica Termi Selce navodi: „U Poliklinici Terme Selce razvili smo osnovne grane djelatnosti: dijagnostiku, fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, sportsku medicinu (Top Sport Professional program) te Healthy living by IBD. Nudimo 40 dijagnostičkih i 250 terapeutskih postupaka prema Metodi Dr. Vlaste Brozičević. Naši liječnici su članovi HOO, FIS-a, EOC-a te ostalih internacionalnih udruženja, a sudjelovali su i na četiri olimpijade."                                       (Mr.sc. Iva Brozičević Dragičević,prof)

Poliklinika Terme Selce više od 25 godina njeguje tradiciju zdravstvenog turizma na Crikveničkoj rivijeri. Do sada su liječili pacijente iz 86 zemalja, sa 6 kontinenata te se brinuli o 120 svjetskih i olimpijskih pobjednika.
Uz sve navedeno, prepoznali su potrebu za kreiranjem i intenzivnim provođenjem programa za management. Naime, Svjetska zdravstvena organizacija je još prije 13 godina stres na radnome mjestu proglasila svjetskom epidemijom, a najizloženiji su mu oni na rukovodećim položajima. Poznato je da stres uzrokuje vrlo ozbiljna fizička i psihička oboljenja kao što su između ostalog povišeni krvni tlak, povišeni kolesterol, aterosklerozu, moždani i srčani udar, anksioznost, depresiju i bolesti štitnjače.

Za uklanjanje problema koji uzrokuju dugoročne posljedice, na raspolaganju su Vam sljedeći programi:

*RELAX* - 3- dnevni program
*HEALTHY LIVING by IBD* -12-dnevni program
*WEEKEND GETAWAY*– vikend program
*BUSTS - Biznis uspjeh s Termama Selce* -  5-dnevni program    
*REVITAL* i *FIT- Fast Intensive Treatment* - 6-dnevni programi

Kako bi se svi naši zakupci u InstantOfficeu i Zagrebtoweru lakše brinuli u o svom zdravlju i o zdravlju svojih djelatnika, Terme Selce Vam daruju 15% POPUSTA na sve TOP MANAGER programe tijekom razdoblja od siječnja do svibnja 2017. godine.

Mi zahvaljujemo u ime naših InstantOfficeovaca i već razmatramo vikende koji su nam raspolaganju za pojedine programe. 

Za dogovor termina, rezervaciju i pregled kontaktirajte:
Terme Selce d.o.o.
T: +385 51 764 055
F: +385 51 768 310

www.terme-selce.hr
iva@terme-selce.hr

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »