Uredi nove generacije - hibridni ured

Uredi nove generacije - hibridni ured

Kreiramo uredska rješenja neophodna u poslovanju budućnosti.

Pandemija uzrokovana koronavirusom tijekom 2020. i 2021.godine je donijela mnoge promjene u svakodnevni život, uključujući i tržište poslovnog prostora.
Potrebe korisnika su se promijenile na nekoliko načina, a postavlja se pitanje u kojem će se smjeru te promjene kretati.

Hoće li poslodavci koji imaju potrebe da im djelatnici rade iz ureda biti primorani zakupiti veći prostor kako bi se zadržala socijalna distanca među osobama koje borave u tom uredu? Možda, ali manje vjerojatno.

Naime, tijekom proteklih godinu dana su mnoge firme, kod kojih je to dosad bilo strogo zabranjeno, otkrile prednosti rada od doma. Potreba za poslovnim prostorom se u tom slučaju smanjila jer nitko ne želi plaćati zakupninu za 'prazne kvadrate'. I dok jedni iščekuju potpuno ukidanje epidemioloških mjera kako bi se ponovno vratili u ured i poznatim obrascima ponašanja i odlaska na posao, drugi već najavljuju da su se u potpunosti prebacili na rad od doma na neodređeni period, sve dok takav oblik poslovanja funkcionira.

A može li isključivi rad od doma funkcionirati? Naravno da može. Naši brojni korisnici virtualnog ureda svoje poslovanje vode iz vlastitog doma i to vrlo učinkovito. No, možda je pitanje koliki je tim ljudi koji rade od doma uz jedinu interakciju  putem online sastanaka te na koji period. Upravljanje timovima na daljinu nije jednostavna zadaća te se u obzir moraju uzeti brojni čimbenici, poput uvjeta za rad od doma svakog od djelatnika. 

Rad iz ureda omogućuje jednake uvjete svima, što pri radu iz vlastitog ureda nije tako. Moglo bi se reći da svatko kreira uvjete rada koji mu najbolje odgovaraju, ali znamo da to nije istina. Također, iako ova tema zaslužuje da se u potpunosti samo njome zabavimo, a ne da ju tek spomenemo, istina je teret rada od doma drugačiji muškarcima nego ženama. A tek roditeljima - također tema za sebe.

→ HybridOffice - najbolje rješenje za poslovanje iz ureda i od doma

A što kad biste mogli imati najbolje od oba svijeta: da svojim djelatnicima ponudite mogućnost naizmjeničnog rada od doma i iz ureda? A da pritom ne plaćate punu cijenu prostora koji bi bio korišten samo pola radnog vremena?

Prateći što se događa na tržištu i nastojeći zadovoljiti potrebe većine klijenata koji nam se obraćaju, kreirali smo opciju HybridOffice, odnosno hibridni ured. 

HybridOffice je nova usluga kojom nastojimo olakšati poslovanje našim zakupcima. Oni na taj način svojim djelatnicima mogu ponuditi rad od doma i profesionalno poslovno rješenje, a pritom ne moraju plaćati zakupninu za vrijeme kada ne koriste ured. Saznajte kako HybridOffice može biti baš opcija za Vas.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »