U 4 KORAKA DO VEDRIJEG UREDA

U 4 KORAKA DO VEDRIJEG UREDA

4 jednostavna koraka kako urediti Vaše radno mjesto - unesite djelić Vaše osobnosti i tako boravak na poslu učiniti što ugodnijim i produktivnijim. Brzo i lako! :)

U InstantOfficeu svakodnevno nastavljamo već započeti smjer poslovanja i nadograđujemo pogodnosti za naše klijente. Bitan dio naše ponude je fleksibilnost koju nudimo InstantOfficeovcima pri odabiru i najmu poslovnog prostora. Naime, naše urede možete unajmiti na dugoročan ili kratkoročan period, potpuno namještene, ali i uz mogućnosti opremanja prostora vlastitim namještajem. Za što god se odlučili, imate priliku sami osmisliti svoj prostor te uživati u njemu.

S obzirom na vrijeme koje provedemo na radnom mjestu preporučujemo da, bez obzira na to jeste li samo „u prolazu“ ili ste se odlučili na duže vrijeme družiti s nama, Vaš boravak u uredu učinite što ugodnijim i unesete djelić sebe u njegovu dekoraciju.

Personalizirati ured je jedino što kod nas morate napraviti sami, ali vjerujemo da ćete u ovim idejama pronaći vlastitu inspiraciju:

1. OBOJAJTE VAŠ SVIJET

Saznajte koja su značenja boja odnosno kakva su im psihološka djelovanja u prostoru. Na primjer, crvena djeluje snažno, razdražujuće, popravlja raspoloženje, narančasta djeluje veselo, zelena odmara, djeluje blago, stvara unutrašnji mir, ljubičasta spaja stabilnost plave sa energijom crvene boje i simbolizira moć i luksuz, plava potiče koncentraciju i djeluje hladno...itd. Koja boja Vas najbolje predstavlja?primjer: InstantOffice lounge prostor

2. UKRASITE ZIDOVE

Ako ne želite bojati zidove, možete ih ukrasiti slikama ili fotografijama. Mi smo se odlučili za vedre slike, bogate bojom, koje oplemenjuju cijeli prostor. primjer:samo jedna od brojnih slika u uredima InstantOffice-a.

3. FOTOGRAFIJE OBITELJI I PRIJATELJA

Dodavanje osobnih stvari u radno okruženje može Vas motivirati i inspirirati. Pogled na prijateljska lica koja nam se smiješe s uokvirenih fotografija može biti itekako blagodjelotvoran u stresnim poslovnim situacijama. primjer. obiteljska fotografija kolegice Sandre

 Podsjetnik na ljude u našem životu koji misle na nas uvijek pozitivno djeluje na raspoloženje:

4. NEKA BUDE ZELENILA

Biljke u uredu znače i veću produktivnost. Zelenilo u Vašem uredu bi moglo povećati budnost za 70%, smanjiti umor za 30% i smanjiti pojavu glavobolja za 20%. Idealan primjer spajanja ugodnog s korisnim.

Kada je uređenje poslovnog prostora u pitanju, vrijedi pravilo da je manje više. Stoga smo mi naveli samo par jednostavnih primjera kako možete urediti Vaš ured, a na Vama je da mu pružite završni, čarobni dodir. U svakom slučaju, unesete li dijelić Vaše osobnosti na radno mjesto, podići ćete moral i otvoriti put zanimljivim razgovorima. Ponosit ćete se svojim radnim prostorom i postignućima koja iz njega proizlaze, a Vaš dan će ujedno biti i mnogo zabavniji.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »