Zagrebtower party - mjesto prave zabave

Pogledajte galeriju fotografija sa Zagrebtower partya, koji je i ove godine tradicionalno organiziran za sve zakupce, poslovne partnere i prijatelje.
Zagrebtower party - mjesto prave zabave

Zagrebtower je u četvrtak, 10. studenog 2016. godine, organizirao tradicionalni godišnji Tenants' party!

Druženje je započelo u 17 sati u restoranu Mademoiselle, gdje su uzvanici imali priliku uživati u slasnim delicijama i poznatim okusima hrvatskih zavičaja, prema ideji "Lijepa naša, na tanjuru". Zabava se dalje nastavila u lounge baru Perla, a za dobro raspoloženje i vrhunski glazbeni ritam pobrinuo se DJ Jurki.

Pravo iznenađenje je bio nastup plesne skupine Atomic Dance Factory, koji su unijeli dodatnu energiju u dobro raspoloženo društvo te su se pobrinuli da se zabava nastavi do dugo u noć.

Zagrebtower svake godine organizira ovakav event za sve svoje zakupce, poslovne partnere i prijatelje. To je idealna prilika za druženje sa susjedima u objektu, stvaranje novih poznanstava i opuštanje od radne svakodnevice.

InstantOffice zahvaljuje na pozivu, volimo događanja gdje imamo priliku družiti se s našim InstantOfficeovcima i stvarati nova prijateljstva. Očekujemo poziv i sljedeće godine!

U našoj galeriji fotografija pogledajte samo dio ugođaja koji je bio na ovogodišnjem partyu!

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »