Zagrebtower priredio party za svoje zakupce

Europolis Zagrebtower je oduševio sve svoje zakupce i partnere organizirajući šestu po redu godišnju proslavu. Za dobru atmosferu brinuli su se stand up komičar Peđa Bajović te saksofonist Jakša Jordes koji je rasplesao sve prisutne.
Zagrebtower priredio party za svoje zakupce

Već šestu godinu zaredom Zagrebtower je organizirao zabavu za svoje zakupce, partnere i prijatelje. Kroz opuštena druženja tako pružaju priliku sustanarima za bolje upoznavanje i omogućavaju im da šire svoje poslovanje unutar zgrade u kojoj rade. „U Zagrebtoweru osobito brinemo o svojim zakupcima pružajući brojne dodatne usluge kako bi im rad bio što lakši, u to se ubraja i networking koji je danas osobito važan u svakom poslu. Mnoge tvrtke su najmom ureda u Zagrebtoweru dobile i nove klijente.“ kazao je Darijo Stuparić, menadžer u Europolis Zagrebtoweru.

Uz odličnu svirku Jakše Jordesa, atmosferu je začinio i stand up komičar Peđa Bajović, a neki od najsretnijih uzvanika otišli su s vrijednim nagradama poput mjesečnog članstva u Tower Fitnessu, večere u restoranu Mademoiselle ili čak romantičnim vikendom za dvoje u Zadru kojeg je poklonio Falkensteiner.

Ove godine dodatan razlog za slavlje bilo je otvorenje InstantOfficea na osmom katu Zagrebtowera. Fleksibilnost najma i prednost gotovih ureda koji ne zahtijevaju nikakva dodatna ulaganja već su prepoznale brojne tvrtke pa su u Zagrebtoweru osobito ponosni na stvoreni koncept. Uz urede, InstantOffice nudi mogućnost i virtualnih ureda, najma radnih stolova te soba za sastanke.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »