ZAGREBTOWER PRIREDIO VRHUNSKI PARTY

Zagrebtower je organizirao sedmi rođendanski party u čast svojih zakupnika. Zabavom je iskazana i dobrodošlica svim novim klijentima, a za ugodno okruženje i savršeni glazbeni ugođaj se pobrinula Pamela Ramljak.
ZAGREBTOWER PRIREDIO VRHUNSKI PARTY

Zagrebtower je organizirao sedmi rođendanski party u čast svojih zakupnika. Zabavom je iskazana i dobrodošlica svim novim klijentima, a za ugodno okruženje i savršeni glazbeni ugođaj pobrinula se Pamela Ramljak.

 

Zagrebtower je u četvrtak, 13.11.2014., organizirao tradicionalnu godišnju zabavu za zakupnike, prijatelje i partnere povodnom svog sedmog rođendana. Za veseli, plesni ugođaj pobrinula se Pamela Ramljak i njezin bend Andersoni, koji su svojim opuštenim, vedrim i profesionalnim nastupom oduševili sve prisutne.

„Rođendanski party je idealna prilika za okupljanje i međusobno upoznavanje zakupnika, jer su kontakti naš najvrjedniji resurs. Naša želja je da svi zakupci u Zagrebtoweru imaju ugodnu radnu okolinu i mjesto za boravak. Stoga ulažemo dodatne napore u popratne sadržaje te radi naših zakupnika gradimo loyalty program, organiziramo druženja i veliki godišnji party.“- rekao je CAIMMO voditelj Zagrebtowera Darijo Stuparić.

 

U ugodnom okruženju uz catering i piće, svi gosti su imali priliku osvojiti izvrsne nagrade koje su darovali zakupci Zagrebtowera. Tako su se sretni dobitnici razveselili darovima poput slatkih paketa firme Mondelez, uslugama kozmetičkog salona Bling Bling i frizerskog salona Patiz, poklon bonu kemijske čistionice Viva i polici osiguranja ERGO Dom, a najsretniji dobitnik je osvojio glavnu nagradu -  godišnju članarinu u TOWER FITNESS-u.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »