ZAGREBTOWER PROSLAVIO OBLJETNICU I PRIREDIO VELIKU ZABAVU

Zagrebtower je svoju obljetnicu obilježio vrhunskom zabavom koju svake godine priređuje za sve zakupce, poslovne partnere i prijatelje. Odlična glazba i vrijedni darovi pridonijeli su još boljem raspoloženju okupljenjih gostiju.

Zagrebtower je svoju obljetnicu obilježio vrhunskom zabavom koju svake godine priređuje za sve zakupce, poslovne partnere i prijatelje. Odlična glazba i vrijedni darovi pridonijeli su još boljem raspoloženju okupljenjih gostiju.

 

Zagrebtower je i ove godine, u četvrtak, 12. studenog 2015., za sve svoje zakupce i partnere organizirao veliki rođendanski party. U veselom raspoloženju ovogodišnje proslave, okupljeni su imali priliku zabaviti se i sklopiti nova poznanstva.

„Svoje aktivnosti smo usmjerili na programe koji bi poboljšali kvalitetu boravka i rada u Zagrebtoweru. Svjesni smo važnosti poslovnih kontakata za razvoj poslovanja i našim zakupcima omogućujemo da na različite načine predstave svoje poslovne aktivnosti. Uz to, svake godine organiziramo veliki godišnji party i druženje kako bi se svi međusobno bolje upoznali i povezali.“ – istaknuo je Darijo Stuparić, CA IMMO voditelj projekta za EUROPOLIS ZAGREBTOWER.

Rođendansko slavlje su posebno uljepšali darovi naših zakupaca, koji su najsretnije uzvanike nagradili slatkim paketom firme Mondelez, poklon bonom firme Salvia, uslugom u kemijskoj čistionici Viva, ručkom za dvije osobe u restoranu Mademoiselle, tretmanom za mršavljenje u kozmetičkom salonu Bling-Bling_spa, godišnjom policom osiguranja imovine ERGO Dom, paketom za njegu kose u frizerskom studiju Ritual i glavnom nagradom, godišnjom članarinom u fitness centru Tower Fitness.

U opuštenom okruženju, uz dobru glazbu, catering i piće, Zagrebtower je uz svoje prijatelje i partnere proslavio još jedan savršen rođendanski party koji se nastavio do dugo u noć.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »