Znate li gdje počinje Vaš posao iz snova?

Razmišljate li o poslu u Njemačkoj, sada imate priliku. Firma BERA GmbH će u InstantOfficeu imati razgovore sa zainteresiranim kandidatima za otvorena radna mjesta i možda traže baš Vas.
Znate li gdje počinje Vaš posao iz snova?

InstantOffice će od 11. do 13. svibnja 2017. godine biti domaćin održavanja razgovora za posao za otvorena radna mjesta u Njemačkoj, organizirano od strane firme BERA GmbH.

BERA GmbH je jedna od vodećih tvrtki u zapošljavanju na području regije Heilbronn-Franken (Baden-Württemberg) te se pridržavaju najviših standarada kvalitete u komunikaciji prema svojim poslovnim partnerima, posebno prema kandidatima i radnicima.

Portfolio njihovog poslovanja obuhvaća suradnju s većim, srednjim i manjim poslodavcima različitih djelatnosti, a svoje usluge kandidatima ne naplaćuju.

Pogledajte otvorena BERA radna mjesta za koja traže kandidate za dugoročan angažman.

Osobni razgovori za predmetna radna mjesta održat će se u Zagrebu,u sljedećim terminima:

11. svibnja 2017. između 17:00 – 20:00 sati (dvorana Lavanda, 8. kat)

12. svibnja 2017. između 10:00 – 18:00 sati (dvorana TRIS Lotos, 5. kat )

13. svibnja 2017. između 10:00 – 15:00 sati (dvorana TRIS Lotos, 5. kat )

Mjesto održavanja osobnih intervjua:

InstantOffice d.o.o. – BERA GmbH

Zagrebtower

Radnička cesta 80/5, dvorana TRIS

HR - 10 000 Zagreb

Dostavom svog životopisa na njemačkom jeziku, automatski se kvalificirate za osobni razgovor. U žvotopisu navedite koje Vam vrijeme i koji dan najviše odgovaraju, kako bismo rezervirali Vaših “5” minuta.

Pri osobnom razgovoru dobit ćete sve relevantne informacije o mogućem zaposlenju i životu u Njemačkoj te kratak opis radnog mjesta za koje se natječete. Stoga predlažemo da si pripremite i pitanja na koja želite dobiti odgovore.

Vaš životopis uz potvrdu željenog termina nam možete dostaviti na njemačkom jeziku do zaključno 07. svibnja 2017. putem e-maila: recruiting@bera.eu

"Prijaviti se mogu osobe koje posjeduju važeću dozvolu boravišta i radnu dozvolu u SR Njemačkoj, ili posjeduju važeće osobne dokumente jedne od članica Europske Unije."

BERA poziva sve zainteresirane da se dodatno informiraju o njima i njihovim uslugama putem web stranice www.bera.eu. Osobno se uvjerite u jedno drugačije i pozitivno iskustvo u traženju posla.

Prijavite se na newsletter

Voljeli bismo ostati u kontaktu s Vama putem elektroničke pošte kako bismo Vas informirali o događajima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i popustima vezanim uz naše usluge. Pročitaj više!

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »